Τα ζώδια της Κυριακής 25 Ιουνίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο προκαλώντας υπερένταση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η διάθεση να τακτοποιήσουμε

εκκρεμότητες και δουλειές που μας απασχολούν στην καθημερινότητα είναι έντονη. Παράλληλα όμως εμμονές και άγχος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους ώστε να διαχειριστούμε κάθε αρνητικό συναίσθημα με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την ανάγκη να επικρίνουμε το ταίρι μας. Με αυτή τη συμπεριφορά θα μπορεί να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα και να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που δεν θα ευνοήσουν την σχέση.

Απαραίτητο είναι λοιπόν να ξεφύγουμε από ότι δεν μας αρέσει και να δώσουμε χώρο στην αισιοδοξία και την καλή διάθεση που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε εσωτερικά και να δούμε τα πράγματα με διαφορετική ματιά.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ευχάριστες εκπλήξεις που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά. Πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα για να περάσουμε μοναδικά με πρόσωπα που μας γεμίζουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις βραδινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τους Διδύμους και αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Εκνευρισμός και ψευδαισθήσεις δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά σε υποθέσεις που αφορούν το χώρο της δουλειάς.

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη και να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα προκαλέσει απογοήτευση και κατήφεια. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις για την εξέλιξή τους δεν θα μας ικανοποιήσει.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά προτάσεις που μπορεί να δεχτούμε γιατί είναι εύκολο να σχηματίσουμε μία ιδανική γνώμη για ότι ακούμε ενώ η πραγματικότητα θα είναι πολύ διαφορετική και όταν θα την ανακαλύψουμε θα πληγωθούμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής 25 Ιουνίου,kyriakis 25 iouniou