Τα ζώδια της Κυριακής

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι τα ξημερώματα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά τα μεσάνυχτα όπου η Σελήνη σχηματίζει η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε την ανάγκη να ελέγξουμε τα δεδομένα σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις.

Κυριαρχικές τάσεις και χειριστικές συμπεριφορές θα ενοχλήσουν έντονα και θα δρομολογήσουν σημαντικά ζητήματα. Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα όπου επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό να βιώσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ταλέντα και καλλιτεχνικές φιλοδοξίες που πιθανά έχουμε.

Μέσα από την τέχνη μπορούμε να εκφραστούμε και να ισορροπήσουμε ψυχολογικά για αυτό δεν πρέπει να διστάσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί της. Ζητήματα που αφορούν τα παιδιά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία δείχνοντας αγάπη και κατανόηση.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Η αισιοδοξία και η διάθεση να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στο προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προχωρήσουμε σε κινήσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Θετική διάθεση και πάθος υπάρχει στην προσωπική μας ζωή καθώς κατανοούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας και απολαμβάνουμε τις στιγμές μαζί του.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το απόγευμα καθώς σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην διαφορετικότητα να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση στη σχέση μας.

Αντίθετα είναι σημαντικό να βρούμε την χρυσή τομή μεταξύ των αναγκών μας και του συντρόφου μας ώστε να υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στην σχέση.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους δίνοντάς μας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον και να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μας απασχολούν έντονα.

Πρόσωπα που έχουμε να δούμε καιρό επανέρχονται στο προσκήνιο, έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά μαζί τους.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis