Τα ζώδια της εβδομάδας (21/04-26/04): Ποιες σχέσεις αντέχουν

Ζώδια: Τι μας περιμένει τις επόμενες ημέρες σε, επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και στα ερωτικά μας.



ΚΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Εντονο το αίσθημα της μοναξιάς στις αρχές της εβδομάδας και προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται. Στο τέλος όμως, η επιτυχία, έρχεται, όχι χωρίς προσπάθεια. Συμβάλλουν δε, ισχυρά άτομα, ίσως και πιο ηλικιωμένα και εμπειρότερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οικονομικές δυσκολίες, που πιέζουν, και οι διέξοδοι, ανύπαρκτες. Δεν υπάρχει κάτι για να πάρετε ανάσα. Το ηθικό δεν αναπτερώνεται ούτε με τη δουλειά. Προς το

τέλος όμως της εβδομάδας, χάρη στις γνωριμίες σας, η επαγγελματική σας ανέλιξη είναι δεδομένη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είστε επιφυλακτικοί έως καχύποπτοι. Αυτό θα σας οδηγήσει στο να περάσετε ένα διάστημα μακριά από τη σχέση σας. Ομως, αν το εκλάβετε ως δοκιμασία, που θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας και θα σας χαρίσει ωριμότητα, όλα θα πάνε εξαιρετικά καλά.

 ΤΑΥΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η δημιουργικότητά σας βρίσκει τη διέξοδο που εσείς θέλετε. Θα μαγέψετε τον περίγυρό σας με πραγματικά μεγάλα επιτεύγματα. Η διαίσθησή σας φτάνει τα επίπεδα της ιδιοφυΐας. Θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε κατευθείαν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρωτοπόρες και πρωτότυπες οι ιδέες σας βρίσκουν αποδοχή αλλά και πρακτική εφαρμογή. Το όνομά σας γίνεται γνωστό και αποτελείτε πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες σας. Οικονομικές επιτυχίες… αναλόγως προσόντων.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, στο τέλος της εβδομάδας, σας προσδίδει γοητεία, κάτι που θα σας δώσει ώθηση για νέες γνωριμίες αλλά και για πολλές ερωτικές απολαύσεις. Ιδιαίτερα αγαπητοί, γοητευτικοί και χαρακτηριστικά «ωραίοι», συγκινείτε το αντίθετο φύλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

05/05/2024
|
09:50

Ναταλία Γερμανού στο ΤΥΠΟΣ TV: Δεν ονειρεύομαι να γεράσω στην TV

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Να μην σας φοβίσει το γεγονός ότι αυτό το διάστημα μπορεί να βιώσετε υπερβατικές εμπειρίες. Μεταδώστε τις και στον περίγυρό σας, γιατί μπορεί να τους αλλάξετε τη ζωή. Είναι η πιο ιδανική περίοδος για να απολαύσετε τις μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επιτυχίες στη δουλειά έρχονται μέσα από τις έντονες διαισθήσεις σας. Η δημιουργικότητά σας θα παρασύρει και τους συνεργάτες σας, σε νέα ξεκινήματα. Αυτό με τη σειρά του θα αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας, αλλά χρειάζεται καλός χειρισμός.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα ζήσετε το φλερτ και τον έρωτα. Θα κάνετε γνωριμίες που θα ικανοποιήσουν στο 100% τα στάνταρ σας, αν και μπορεί να σας κοστίσουν οικονομικά. Ενα ταξίδι με τον σύντροφό σας θα ανανεώσει τη σχέση σας και ίσως σας οδηγήσει να κάνετε το «επόμενο βήμα».

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορείτε να θεωρήσετε αυτή την περίοδο κρίσιμη. Τα συναισθήματά σας είναι ψυχρά, καθοδηγούμενα από μια σκληρή πραγματικότητα που δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε, ούτε να διαχειριστείτε. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα παράπονά σας και θεωρείτε ότι ο περίγυρος δεν σας καταλαβαίνει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προβλήματα που εκδηλώνονται στον επαγγελματικό σας χώρο, θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν, αν δεν υπάρχουν κατανόηση, υπομονή και καλή διάθεση από όλες τις εμπλεκόμενες μεριές. Κάποιες οικονομικές δυσκολίες, ξεπερνιούνται ωστόσο, εύκολα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νιώθετε μόνοι και αδικημένοι. Οσοι βρίσκεστε σε σχέση, ίσως χρειαστεί να περάσετε ένα μικρό διάστημα απομακρυσμένοι. Οι ελεύθεροι δεν θα εμπιστεύεστε εύκολα ούτε τα πρόσωπα που γνωρίζετε ούτε και τα ίδια σας τα συναισθήματα. Χρειάζονται καθαρό μυαλό, καλή καρδιά και υπομονή.

 ΛΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ: Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Ταύρο θα σας προσδώσει διαισθητική ικανότητα ώστε οι κινήσεις σας να γίνονται αστραπιαία και με την ίδια ταχύτητα να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή γιατί το νευρικό σας σύστημα θα είναι ευάλωτο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οσοι αναζητάτε εργασία, η περίοδος ευνοεί πολύ. Διαθέτετε πολλή προσωπική γοητεία, που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι όποιες οικονομικές δυσκολίες που περνάτε σταδιακά εξαφανίζονται δίνοντας τη θέση τους σε ικανοποιητικά εισοδήματα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι ιδανική περίοδος για να ζήσετε το φλερτ, τον έρωτα και την αγάπη. Αν είστε σε σταθερή σχέση, θα ανανεωθείτε αμφότεροι και θα χαρίσετε όμορφες στιγμές ο ένας στον άλλο. Οι ελεύθεροι φλερτάρετε άφοβα, ερωτευθείτε με εμπιστοσύνη και αγαπήστε ελεύθερα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η δημιουργικότητά σας βρίσκει διέξοδο στην τέχνη ή οπουδήποτε αποφασίσετε εσείς να τη στρέψετε. Μπορείτε να μαγέψετε στην κυριολεξία τους ανθρώπους γύρω σας, με πραγματικά επιτεύγματα. Θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και κοινωνικά αποδεκτοί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εύνοια δίνεται στους καλλιτέχνες, σε όσους ασχολούνται με την εστίαση και τη διασκέδαση. Το επιχειρηματικό σας πνεύμα θα σας οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί έως φειδωλοί στα έξοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Νέα πρόσωπα στη ζωή των ελεύθερων αλλά και των δεσμευμένων. Οι δεύτεροι να είστε προσεκτικοί γιατί η περιπέτεια, μπορεί να είναι δελεαστική αλλά θα πρέπει να προσέχετε σχετικά με το ρίσκο που θα χρειαστεί να πάρετε.

 ΖΥΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ισχυρή ζωτική δύναμη που υποστηρίζει την ψυχική ισορροπία αλλά και τη σωματική υγεία με γρήγορη αναρρωτική ικανότητα. Αυτή η δύναμη βγαίνει δυναμικά στην επιφάνεια και σας βοηθά να φέρετε εύκολα τις αλλαγές που θέλετε, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με ορμή, πάθος και ευγένεια, θα επιδιώξετε και θα διεκδικήσετε δυναμικά τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η προσωπικότητά σας και ο άψογος χαρακτήρας που θα επιδείξετε προς τους ανωτέρους θα σας φέρει άνοδο, τόσο στην ιεραρχία όσο και στο χρήμα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα τη σχέση σας και να προβείτε σε αμοιβαίες υποχωρήσεις αν  δεν θέλετε να βιώσετε χωρισμούς. Είναι μια περίοδος κρίσης με περιορισμένο ρομαντισμό και ψυχρά συναισθήματα.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το εξάγωνο Ηλιου – Ποσειδώνα θα σας φέρει ενώπιον υπερβατικών εμπειριών, που θα μεταδώσετε στους άλλους και ίσως τους αλλάξετε τη ζωή προς το καλύτερο. Ιδιαίτερα εσείς του 1ου δεκαημέρου θα προσεγγίσετε την καθημερινότητά σας, με πιο ξεκάθαρη και διαισθητική ματιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να φτάνετε κατευθείαν στο αποτέλεσμα, χωρίς να αναλώνεστε σε διανοητικές επεξεργασίες. Οι επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο αισθηματικός σας δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά μετά από προσπάθεια θα σταθεροποιήσετε αστάθειες και θα έχετε μία πιο ξεκάθαρη προσέγγιση προς τα αισθηματικά σας θέματα. Μπορεί να είστε συντηρητικοί στα αισθήματα αλλά είστε δίκαιοι προς το ταίρι σας.

 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα επιτεύγματά σας αυτό το διάστημα, από τις αρχές κιόλας, θα κάνουν τρομερή εντύπωση. Θα μαγέψετε το κοινό σας, αν ασχολείστε με κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους. Αν είστε καλλιτέχνες δε, θα έχετε μεγάλη εύνοια, προερχόμενη από τη δημιουργικότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ευνοούνται πολύ όσοι δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις αλλά και στα καλλιτεχνικά. Τα επαγγελματικά ταξίδια δεν θα λείψουν και οι συνεργασίες με το εξωτερικό θα αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερη περίοδο για να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε όσο σφόδρα θέλετε. Θα απολαύσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το καλό φαγητό, το ποτό και τη διασκέδαση. Ανεξαρτήτως εξόδων, εσείς θα περάσετε καλά.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Περιορισμένη η κοινωνική σας ζωή και οι διέξοδοι στα προβλήματά σας φαντάζουν πολύ μακρινές. Ανασφάλειες και διάφορες εξαρτήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια και σας ταλαιπωρούν. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή και επιμονή στους στόχους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τάσεις απομόνωσης και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η συνεννόηση με τους συνεργάτες γίνεται με δυσκολία και χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις για να επιτευχθούν οι κοινοί σας στόχοι. Οικονομική δυσχέρεια, παρόλο που υπάρχουν έσοδα.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Υπάρχουν εντάσεις στις αισθηματικές σχέσεις. Κάποιες από αυτές θα τελειώσουν, κυρίως εκείνες που δεν έχουν δείξει ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου. Κάποιες άλλες ξεκινούν μόλις τώρα και είναι δύσκολο να υπάρξει καλή και ουσιαστική επικοινωνία. Δείξτε σύνεση και υπομονή.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ευάλωτο το νευρικό σας σύστημα, δεν ανέχεται και πολλά. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την εφευρετικότητά σας. Σας ωθεί στο πεδίο της έρευνας, γιατί αισθάνεστε να μην σας ικανοποιεί η καθημερινότητά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οσοι ασχολείστε με πρωτοποριακά επαγγέλματα, θα ευνοηθείτε αυτό το διάστημα πολύ. Η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί για συμβάντα που μπορεί να καθυστερήσουν την πρόοδό σας. Τα οικονομικά συνέρχονται σταδιακά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Να εμπιστεύεστε τις συμβουλές των πιο ηλικιωμένων, σχετικά με τις αισθηματικές σας σχέσεις, γιατί έτσι θα εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία τους. Εχετε έναν δικό σας ηθικό κώδικα, με επίγνωση των ορίων σας έτσι ώστε να προστατεύετε τον εαυτό σας και το ταίρι σας από τις κακοτοπιές.

 ΙΧΘΥΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από πολλές δοκιμασίες αυτό το διάστημα. Να την εμπιστεύεστε σε θέματα της καθημερινότητάς σας αλλά και στις φιλίες και στις κοινωνικές σας επαφές. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν χρήσιμες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επιχειρηματική δραστηριότητα ευνοείται αυτή την εβδομάδα. Αν ξεκινάτε τώρα κάποια δική σας δουλειά, ίσως υπάρξουν κάποιες διαδικαστικές καθυστερήσεις. Τα οικονομικά, αν καταφέρετε να ελέγξετε την καταναλωτική σας μανία, θα πάνε καλά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους του 3ου δεκαημέρου θα φέρει φως και έρωτα στη ζωή σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαρείτε όσα έχετε στερηθεί για αρκετό διάστημα. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση θα προχωρήσετε στη σύναψη σχέσης. Σταθερότητα για τους δεσμευμένους.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
2104-2604, Ποιες,2104-2604, poies