Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Ιουλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

Στις 21:30 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου.

Είναι μία πλουτώνια Νέα Σελήνη καθώς ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω πρωταγωνιστεί με την αντίθεση που σχηματίζει με τα Φώτα.

Έρχονται στην επιφάνεια κυρίως εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που νιώθουμε πώς είναι η σειρά. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές θα μας ταλαιπωρήσουν και μπορεί να προκαλέσουν έντονες διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας σχέσεις που είναι κομβικές για εμάς, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε οριστική ρήξη και απομάκρυνση από κάποιους.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποφάσεις για την δημιουργία της δικής μας οικογένειας που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά σε σχέση με τον κοινωνικό περίγυρο και τη δημόσια εικόνα μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε μετριοπαθή στάση αποφεύγοντας να δεσμευτούμε ή να προχωρήσουμε σε μεγάλα λόγια και δηλώσεις γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να εκτεθούμε.

Ας φροντίσουμε να κρατήσουμε μέτρο και σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα γιατί υπερφιλόδοξα σχέδια και αλαζονεία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη.

Σημαντική είναι επίσης και η αντίθεση του Άρη από την Παρθένο με τον Κρόνο στους Ιχθύες που δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια εμπόδια του παρελθόντος που δεν επιτρέπουν την επίλυση υποθέσεων που σχετίζονται με τον χώρο της δουλειάς.

Καλό είναι να μην εγκλωβιστούμε στην απραξία προσπαθώντας να προχωρήσουμε σε επιλογές μέση με το και ρεαλιστικό τρόπο. Η ευελιξία και η ευστροφία θα βοηθήσουν να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις ώστε να αποφύγουμε κάθε τι που δεν μας επιτρέπει να ολοκληρώσουμε ότι έχουμε αναλάβει με επιτυχία.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρας 17 Ιουλίου,defteras 17 iouliou