Τα ζώδια της Δευτέρας, 11 Ιουλίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας και αυτές θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας, πριν από οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργεια. Η τάση να μείνετε μόνοι θα βοηθήσει να σκεφτείτε τι ακριβώς επιθυμείτε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές αποδράσεις στην φύση ή ταξίδια σε κοντινούς προορισμούς, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Βρεθείτε με φίλους

και διασκεδάστε. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί, ιδίως με συγγενικά πρόσωπα. Δείξτε περισσότερη προσοχή σε θέματα καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν, σήμερα, και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με νέους τρόπους που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και ίσως, δεχθείτε προτάσεις που θα σας δώσουν το περιθώριο να προαχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και η αποφασιστικότητα που δείχνετε απέναντι σε σημαντικά ζητήματα, θα χαράξουν την μελλοντική σας πορεία. Διώξτε το άγχος και διασκεδάστε ή φλερτάρετε. Η άθληση ή μια βόλτα στην φύση θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΛΕΩΝ

Η έντονη συναισθηματική σας κατάσταση θα σας οδηγήσει στην απομόνωση και θα σας καλύψει η αίσθηση της μοναχικότητας. Οικονομικά θέματα θα ενισχυθούν και μπορεί να λάβετε χρήματα από συναλλαγές του παρελθόντος. Παρασκήνια ή κρυφές υποθέσεις θα σας εκπλήξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς τα πράγματα γύρω σας δεν δείχνουν καμία σταθερότητα. Η υπερευαισθησία σας και η ανάγκη για επικοινωνία, θα σας οδηγήσει σε συναντήσεις με άτομα που ενδιαφέρεστε ή έχετε κοινά γνωρίσματα. Στις μακροχρόνιες σχέσεις σας, μπορείτε να δώσετε μία χαρούμενη νότα.

ΖΥΓΟΣ

Χρήματα που πηγάζουν από προσπάθειες του παρελθόντος, πιθανόν να λάβετε σήμερα. Η καριέρα σας θα έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να δώσει το περιθώριο στα σχέδια σας να δημοσιοποιηθούν. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες θα δυσκολευτούν, ιδίως στην επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν μπερδέψει και σας έχουν εγκλωβίσει, μπορεί να φέρουν λάθος αντιδράσεις. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να μείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να τρέξουν με γρήγορους ρυθμούς. Θυμηθείτε η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές ή παρασκηνιακά θέματα θα σας αναγκάσουν να δείτε από μία άλλη οπτική τις εξελίξεις. Τα οικονομικά σας, θα έχουν μία ανοδική πορεία και αυτό, θα βοηθήσει στο να οργανώσετε σχέδια του μέλλοντος. Απλά, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα μπορεί να σας φέρουν εκτός ορίων, αν δεν είστε διαθέσιμοι να τα επεξεργαστείτε με λογικό τρόπο. Δεχθείτε την βοήθεια που θα λάβετε, σε απρόοπτο χρόνο και θα σας απεγκλωβίσει από αρνητικές σκέψεις. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κριτικές των άλλων γύρω σας δεν βοηθούν στην αυτοεκτίμηση σας, αλλά μία δυναμική αντίδραση θα σας οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα υποστηρίξουν τα σχέδια σας. Παρατηρήστε την προσωπική σας εξέλιξη, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα που θα ευνοήσει τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία ή ταξίδια που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Η επιθυμία να ασχοληθείτε με καινούργια άτομα στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δημιουργήσει ευνοϊκούς όρους που θα αναπτύξουν δυναμικές συνεργασίες.

πηγή: emeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα