Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια

του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στους οικείους μας καθορίζει τις κινήσεις μας. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη και επιδιώκουν την ασφάλεια και την θαλπωρή. Καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν κυκλοθυμία.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξουμε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Θέματα ακίνητης περιουσίας επίσης έρχονται στην επιφάνεια καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που είναι άκρως συμφέρουσες. Σημαντικό είναι να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση μας που θα μας οδηγήσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Αισθηματικά, είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο στον προσωπικό μας χώρο ώστε να υποδεχτούμε το ταίρι μας. Μπορούμε να απολαύσουμε την συντροφιά του και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ ανανεώνοντας τη σχέση μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο φέρνοντας στην παρέα που μπορεί να βρισκόμαστε πρόσωπα από το παρελθόν. Πιθανό είναι ακόμα να εκφράσουμε σκέψεις και ανησυχίες που έχουμε εδώ και καιρό σε πρόσωπα της οικογένειας.

Γεγονός είναι ότι μπορούν να μας κατανοήσουν και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα από την κάθε επαφή μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το πρωί καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στον Καρκίνο προκαλώντας ιδιαίτερη υπερένταση. Είναι επιτακτική ανάγκη να ρίξουμε τους τόνους αποφεύγοντας κόντρες και αντιδικίες με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και υπόγειες διεργασίες που θα ενοχλήσουν έντονα.

Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Δία από τον Κριό αναδεικνύει την αισιοδοξία σε υπέρμετρο βαθμό. Αλαζονικές τάσεις και υπερβολικές συμπεριφορές δεν θα επιτρέψουν να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Η μετριοπάθεια και η ωριμότητα θα βοηθήσουν να λειτουργήσουμε με απόλυτο ρεαλισμό και θετική διάθεση στις οποίες καταστάσεις μας απασχολούν.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτη 26 Απριλίου,tetarti 26 apriliou