Τα ζώδια σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η απογοήτευση κάνει την εμφάνισή της στην προσωπική μας ζωή καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως καταστάσεις

του παρελθόντος εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης μας.

Απαραίτητο είναι να μην προχωρήσουμε σε κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά μας δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό μας να πάρουμε αποστάσεις από δυσκολίες και εμπόδια.

Παράλληλα δεν μπαίνουμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι μας που μπορεί να οδηγήσουν την σχέση σε συναισθηματική αποστασιοποίηση και ψυχρότητα.

Σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οικονομικό επίπεδο αφού παρασκηνιακές διεργασίες μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά μας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν κατήφεια και απαισιοδοξία, ας δώσουμε χρόνο ώστε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα χωρίς να προχωρήσουμε σε βήματα που θα επηρεάσουν καθοριστικά τα δεδομένα.

Η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να βρεθούμε με το φιλικό περιβάλλον και να περάσουμε ευχάριστα με την παρέα μας. Απολαμβάνουμε να συζητάμε με πρόσωπα που κατανοούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις εντυπωσιάζουν και δεν αποκλείεται να βρουν υποστηρικτές στον φιλικό μας κύκλου. Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο αφού νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε σε σχέδια που θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας την ανάγκη να λειτουργήσουμε αναγεννησιακά στο περιβάλλον μας.

Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να τραυματίσουν τις φιλικές μας σχέσεις και να μας απομακρύνουν από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο για εμάς.

Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στους Διδύμους μας εφοδιάζει με κατανόηση και ενσυναίσθηση. Αντιλαμβανόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία τις ανάγκες των άλλων και η επικοινωνία δίνει την ευκαιρία να υπάρξει επί της ουσίας σύνδεση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε προς το τέλος της ημέρας που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον Ταύρο. Νευρικότητα και επιθετική συμπεριφορά δεν αποκλείεται να προκαλέσουν υπερένταση σε παρέες που μπορεί να βρεθούμε. Καλό είναι να αποφύγουμε συγκρούσεις καθώς είναι δύσκολο να εκφράσουμε σκέψεις με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα