Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 02 Απριλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι μετά το μεσημέρι ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος).

Ευκαιρία

να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική μας ζωή καθώς έχουμε την δυνατότητα να ισορροπήσουμε τη σχέση μας και να περάσουμε υπέροχα με το ταίρι μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από τον Κριό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει τόσο εμάς όσο και τον σύντροφό μας.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή μας.

Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ότι αφορά συνεργασίες και συμφωνίες που σχετίζονται με καλλιτεχνικές δράσεις και ενδιαφέροντα φροντίζοντας με αυτό τον τρόπο να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι μετακινείται στην Παρθένο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τον χώρο της δουλειάς. Έχουμε την δυνατότητα να διεκπεραιώσουμε αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς επικεντρωνόμαστε ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί και υπεύθυνοι στο έργο μας.

Όμως είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την γκρίνια και τη μεμψιμοιρία σε συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Καλά θα κάνουμε λοιπόν να περιορίσουμε το άγχος μας και να αποφύγουμε συγκρουσιακές συμπεριφορές και ένταση με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο.

Η Σελήνη το απόγευμα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθύες οδηγώντας σε ψυχρές καταστάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Καλό είναι να μην μπούμε σε αντιπαραθέσεις για ζητήματα του παρελθόντος γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχει αποστασιοποίηση από πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε καθημερινά.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο δίνοντας μας τη δυνατότητα να νιώσουμε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Όμορφες στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον θα μας βοηθήσουν να εκτονώσουμε την ένταση.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα