Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

(Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η ανάγκη να εμπλακούμε το οικείο περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ. Επιθυμούμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην οικογένεια και που δημιουργούν ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή μας.

Όμως αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ηρεμία. Κυκλοθυμία και εσωστρέφεια μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν και να προκαλέσουν υπερένταση στο οικογενειακό περιβάλλον.

Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προστατεύοντας την ψυχολογία μας αλλά και τις σχέσεις με τους γύρω μας. Σε ότι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν προτάσεις και επιλογές που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την προσωπική μας περιουσία.

Ευνοούνται επίσης σημαντικά αγοραπωλησίες και μετακομίσεις που μπορούν να δρομολογήσουν υπέροχες εξελίξεις στη ζωή μας.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σε εξάγωνο με τον Άρη από την Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να περάσουμε ευχάριστα και να αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με αποφασιστικότητα και ενεργητικότητά τακτοποιώντας υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει στον χώρο της δουλειάς.

Αργότερα το πρωί η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες μας βοηθά να μετριάσουμε τον έντονο συναισθηματισμό και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υποθέσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αναταράξεις.

Δείχνουμε όμως την απαραίτητη ωριμότητα που θα οδηγήσει σε επιτυχείς λύσεις και επιλογές `το απόγευμα το εξάγωνο με τον Δία από τον Ταύρο αυξάνει την αισιοδοξία και την ανάγκη να δείξουμε κατανόηση στους γύρω μας. Όμορφες παρέες με πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση μας και μας βοηθούν να περάσουμε μοναδικά.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή 16 Ιουλίου,kyriaki 16 iouliou