Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός Αιγόκερως) των τελευταίων ημερών.

Επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη να μεταμορφωθούμε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο αλλάζοντας τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την εξουσία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη να λειτουργήσουμε με ειλικρίνεια

σε κάθε επικοινωνία ή συζήτηση που μπορεί να συμμετέχουμε.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις αντιλαμβανόμαστε με ευκολία τις ευκαιρίες και δεν διστάζουμε να αξιοποιήσουμε κάθε τί που μας δίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το μεσημέρι ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους, στο ζώδιο της κυβέρνησης του. Η διάθεση να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον είναι διάχυτη καθώς απολαμβάνουμε τις στιγμές χαλάρωσης μαζί τους.

Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία κάνουν στην εμφάνισή τους στα σκοπός μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε με την επικοινωνιακή μας δεινότητα και τα επιχειρήματά μας.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τη στείρα καθημερινότητα και να απολαύσουμε τον χρόνο μακριά από τη ρουτίνα και τις οποίες υποχρεώσεις έχουμε.

Παράλληλα καλό είναι να έχουμε στο νου μας πως το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικές και οικονομικές σπατάλες που καλό είναι να αποφύγουμε.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες μέχρι το απόγευμα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε με αντικειμενικότητα και ξεκάθαρη σκέψη. Καλό είναι να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που βοηθούν να ισορροπήσει η ψυχολογία μας, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σε υποθέσεις που μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας.

Το απόγευμα μετακινείται στον Κριό δίνοντας μας την δυνατότητα να κινηθούμε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους χαρίζει επικοινωνιακή ευκαιρία, διάθεση για ανταλλαγή απόψεων και ευρηματικές ιδέες. Πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο θα εντυπωσιαστούν με τις προτάσεις μας, ενώ στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να κερδίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας με τη διάθεση για φλερτ και το ταπεραμέντο μας.

myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακή 11 Ιουνίου 2023,kyriaki 11 iouniou 2023