Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 03 Ιουλίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Με τον Δία από τον Ταύρο να σχηματίζει διευκολυμένη αντίθεση με τα φώτα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας κυρίως στον τομέα της καριέρας.

Είναι σημαντικό λοιπόν να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε

να κλείσουμε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μας ζωή που μπορεί να μας προσέφερε πολλά και να προχωρήσουμε σε ένα νέο που θα μας απογειώσει και θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στην καταξίωση και την αναγνώριση.

Προτάσεις και επιλογές μας δίνουν την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τον εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τους καλύτερους οικονομικούς όρους πού θα μπορούσαμε να είχαμε. Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε εγωκεντρικά στον εαυτό μας λειτουργώντας χειριστικά και κυκλοθυμικά.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να ενισχύσει τον υποκειμενισμό και τη διάθεση να χειραγωγήσουμε τους γύρω μας κατά το δοκούν. Οφείλουμε να διατηρήσουμε την αντικειμενικότητά μας προσπαθώντας να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που θα μας αποφέρουν τα μέγιστα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει επίσης στην συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους στην προσωπική μας ζωή αποφεύγοντας να αντιπαρατεθούμε με το ταίρι μας.

Η πορεία της οποιαδήποτε κόντρας δεν αποκλείεται να είναι ανεξέλεγκτη και να οδηγήσει σε ρήξεις και χωρισμούς που αργότερα θα μετανιώσουμε. Οφείλουμε να συγκρατήσουμε την ορμητικότητα και την επιθετική διάθεση προστατεύοντας την σχέση και το ταίρι μας από αχρείαστες εντάσεις που προκαλούνται κυρίως από εσωτερικές ανασφάλειες και αναζήτησης.

Πιθανό είναι επίσης όμως να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα δονήσουν την ατμόσφαιρα και θα προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή μας ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα και ωθώντας μας σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και επιλογές.

Είναι σημαντικό όμως να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως οι συνθήκες είναι ρευστές και δεν αποκλείεται να ανατραπούν με μεγάλη ευκολία.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δευτέρα 3 Ιουλίου,deftera 3 iouliou