Τα «κτήνη» του Πούτιν που τρόμαξαν τον κόσμο

Οι φωτογραφίες με το στρατιωτικό κομβόι που «μεταφέρει πυρηνικά» και με το υποβρύχιο-τέρας, έγινε πρώτο θέμα συζήτησης. Αλλά ο κόσμος τρέχει να αγοράσει ξύλα.

Περίμενα υπομονετικά τη σειρά μου στη μάντρα που πουλούσε ξύλα, εκεί που καθημερινά σχηματίζονται απίστευτες ουρές  με ανθρώπους που ψάχνουν για να βρουν μια λύση που δεν θα τους πάρει το… νεφρό! Ο κόσμος, ακούγοντας για τον επερχόμενο… Αρμαγεδδώνα της ενέργειας, τρέχει να προλάβει.

Ένας παππούς που περνούσε, βλέποντας τόσο κόσμο κοντοστάθηκε. Στάθηκε μπροστά στην

ουρά και… πάγωσε τον κόσμο.

«Σπηλιές να βρείτε να κρυφτείτε, όχι ξύλα! Δεν βλέπετε ότι ο άλλος, ο Πούτιν, είναι έτοιμος να πατήσει το κουμπί; Τι να τα κάνετε τα ξύλα; Σε τι θα βοηθήσουν;»

Έδειξε την εφημερίδα που κρατούσε, χτυπώντας με τα δάχτυλα τις φωτογραφίες!

«Να, το δείχνει καθαρά, αυτή η τεράστια πομπή μεταφέρει πυρηνικά! Χαλασμός κόσμου! Κάπου θα πέσουν όλα αυτά. Και μετά, τέλος!»

Έδειξε μετά τη φωτογραφία μ’ εκείνο το τεράστιο και τρομακτικό πυρηνικό υποβρύχιο μήκους 178 μέτρων που διαθέτει τη σούπερ τορπίλη «Poseidon», η οποία χαρακτηρίζεται ως το όπλο της Αποκάλυψης!

Πρόκειται για πυρηνική κεφαλή που ταξιδεύει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και στη συνέχεια εκρήγνυται κοντά στην ακτή, προκαλώντας ραδιενεργό τσουνάμι!

Κι όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να εξαλείψει μητροπόλεις όπως η Νέα Υόρκη ή το ΛοςΆντζελες!

Δεν είδε λάθος ο παππούς!

Ρεπορτάζ της Telegraph αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη αυτοκινητοπομπή μεταφέρει στρατιωτικά οχήματα και συνδέεται με τη 12η Κεντρική Διεύθυνση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας η οποία είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση, τη συντήρηση και βέβαια τη μεταφορά πυρηνικών βλημάτων. Την εντόπισαν στην κεντρική Ρωσία και είχε κατεύθυνση την πρώτη γραμμή στην Ουκρανία.

Είναι μόνο μήνυμα προς τη Δύση ή κάτι παραπάνω;

Γιατί όπως επιμένουν οι αναλυτές, «ο πρόεδρος Πούτιν είναι όλο και πιο απελπισμένος ύστερα από μια σειρά με ντροπιαστικές ήττες στο πεδίο της μάχης στη δυτική Ουκρανία».

Αναφέρουν και το μήνυμα του Ραμζάν Καντίροφ, ηγέτη της Τσετσενίας και σύμμαχο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, που ήταν ξεκάθαρος:

«Τι περιμένεις; Ρίξε πυρηνικά να ξεμπερδεύεις!»

Εμείς συνεχίζαμε να περιμένουμε τα καρότσια με τα ξύλα αφού ο παππούς έφυγε, με κάποιους από την ουρά να υπενθυμίζουν τη δήλωση του drRodThornton, ειδικού ασφαλείας στο King’sCollegeLondon, σύμφωνα με την οποία «ο Πούτιν δέχεται μεγάλη πίεση κι όσο πιο απελπισμένος γίνεται…τόσο πιο πιθανή γίνεται και η χρήση ενός πυρηνικού όπλου».

Και μετά τι; Σπηλιές που είπε ο παππούς;

Οι απειλές Πούτιν πάντως είναι συνεχόμενες, επιμένοντας σε κάτι συγκεκριμένο:

«Ασφαλώς και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για να υπερασπιστούμε τη Ρωσία. Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν προηγούμενο ρίχνοντας ατομικές βόμβες στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται απίθανα σενάρια.

Λέγεται λοιπόν ότι ο Πούτιν είναι σε κάποιο από τα πολλά καταφύγια του περιμένοντας να πάρει αποφάσεις.

Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, ο Ρώσος πρόεδρος, στο κατώφλι των  70 χρόνων πια, έχει ενημερώσει τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και τη 40χρονη Αλίνα Καμπάεβα, για την πιθανότητα ταχείας εκκένωσης!

Το κανάλι του Telegram, General SVR, έπαιξε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Πούτιν θα πάει σε ένα καταφύγιο στη Σιβηρία, το οποίο συνδέεται με τον τεράστιο νέο τερματικό σταθμό αποθήκευσης ενέργειας στη Σαμπέτα, στη χερσόνησο Γιαμάλ.

«Εκεί θα μπουν συγγενείς και στενοί φίλοι, η Αλίνα Καμπάεβα με τα παιδιά του ζευγαριού και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του Πούτιν με τα παιδιά και τους συντρόφους τους έχουν ήδη προειδοποιηθεί για την πιθανότητα επείγουσας εκκένωσης», ανέφερε το ρεπορτάζ του General SVR.

Απίθανα πράγματα, τα οποία απασχολούν βέβαια τον κόσμο αλλά δεν επηρεάζουν την καθημερινότητά του.

Και ξύλα παίρνει ο κόσμος, και…άμυνα παίζει σβήνοντας πιο συχνά τα φώτα και χοντρά παπλώματα προμηθεύεται.

Ε ναι, φαίνεται ότι θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα