Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, οι φίλαθλοι ας απολαύσουν τα μπανάκια τους!

Αν νομίζετε ότι επειδή τελείωσε το πρωτάθλημα, οι μήνες του καλοκαιριού είναι μήνες ραστώνης είστε γελασμένοι. Από τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και για όλο τον Ιούλιο τα συνδρομητικά αθλητικά κανάλια... βομβαρδίζουν καθημερινά τους συνδρομητές/φιλάθλους με ένα και δύο φιλικά παιχνίδια ελληνικών ομάδων.

Η αρχή με Ολυμπιακό, η συνέχεια με ΠΑΟΚ, μετά ο Άρης

και τις επόμενες ημέρες περιμένουν να πάρουν… σειρά ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Το Big5 προετοιμάζεται για την νέα σεζόν στη Super League, αλλά και για τις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις, πλην φυσικά της Ένωσης. Άλλοι βρίσκονται στα βουνά της Κεντρικής Ευρώπης και άλλοι αναμένεται να μεταβούν εκεί τις επόμενες μέρες.

Από όσα έχουμε δει ως τώρα, απ’ όλα έχει ο… μπαξές των φιλικών. Νίκες, ήττες και ισοπαλίες. Πολλά γκολ και καθόλου γκολ. Λάθη και πειστικές εμφανίσεις. Παλιά πρόσωπα, αλλά και μεταγραφές των ημερών.

Όλα όσα δηλαδή περιμένουν να δουν οι πάντες αυτή την εποχή. Προφανώς και καμία ομάδα αυτή την εποχή ουτε θα μπορούσε να είναι έτοιμη, ούτε πολύ περισσότερο να έχει κλείσει τις μεταγραφές της. Οι πάντες είναι σε αναζήτηση, οι πάντες είναι σε διαδικασία μονταρίσματος κι αυτός είναι και ο στόχος των φιλικών.

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Σύμφωνοι μια ομάδα δεν θέλει να χάσει σε όλα της τα φιλικά και να φορτωθεί γκολ, είναι και ψυχολογικό το θέμα. Πιστέψτε με όμως πως ο εκάστοτε προπονητής αυτή την περίοδο το τελευταίο που τον απασχολεί σε ένα φιλικό είναι το σκορ.

Πρώτα θέλει να δει πρόσωπα και σχήματα, να δοκιμάσει συστήματα, να έχει υγιείς όλους τους παίκτες του ώστε να μη μετρήσει απώλειες. Αν τα πετύχει όλα αυτά καλοδεχούμενο και το σκορ, αλλά είναι χαμηλά στη λίστα.

Οπότε αυτό να έχετε και στο μυαλό σας όλοι εσείς που στήνεστε μπροστά στις τηλεοράσεις αυτή την εποχή για να δείτε φιλικά. Αν δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε, ΟΚ και με συντροφιά μια μπυρίτσα όλα καλά. Αλλά η πραγματικότητα είναι μια και ισχύει πάντα: Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, οι φίλαθλοι ας απολαύσουν τα μπανάκια τους αυτή την εποχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα