Τα… μπουρλότα του Ολυμπιακού και του Ιωαννίδη!

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου περιλάμβανε και μεγάλα... μπαμ και μπουμ.

Αναμενόμενο άλλωστε όταν η regular season έκλεινε με ένα τόσο σπουδαίο ντέρμπι όπως αυτό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Λαμπερό λόγω ονομάτων αλλά και κομβικό λόγω της βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Τελευταίο ραντεβού στην απόρθητη (μέχρι πριν μερικές ώρες) Νέα

Φιλαδέλφεια ήταν το ματς του Κυπέλλου. Πεντακάθαρο 3-0 για την ΑΕΚ και οι φίλοι της περίμεναν κάτι ανάλογο.

Πόσες και πόσες φορές όμως θα πούμε και θα γράψουμε πως τα ντέρμπι είναι πάντα μοναδικά και έχουν το δικό τους χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη, πάτησε την Ένωση, άλωσε την Νέα Φιλαδέλφεια και άναψε… φωτιά ενόψει των playoffs, αφενός γιατί γκρέμισε τον Δικέφαλο από την κορυφή και αφετέρου γιατί ποιος πλέον μπορεί να αμφισβητήσει πως οι Πειραιώτες διεκδικούν στα ίσια τον τίτλο έστω και αν είναι 5 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν είχε κερδίσει κανένα ματς φέτος κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πήγαινε για ένα αρνητικό ρεκόρ που ήταν… θαμμένο στο μακρινό 1981. Κι έμεινε εκεί… Γιατί ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος να μην φύγει χωρίς αποτέλεσμα από ένα ακόμη ντέρμπι. Και το πήρε και έδωσε άλλο χρώμα στο έξτρα πρωτάθλημα. Εκεί όπου οριστικά μπαίνει ως πρώτος ο Παναθηναϊκός αφού είπε… ευχαριστώ στο δώρο του αιώνιου αντιπάλου.

Ένας Παναθηναϊκός που πέρασε νικητής από το Περιστέρι με… μπουρλοτιέρη τον Φώτη Ιωαννίδη, που σκόραρε δυο φορές, την πρώτη με γκολάρα. Κάπως έτσι οι πράσινοι δείχνουν χαρακτήρα, δείχνουν ότι άφησαν πίσω την κρίση τους και δικαίως τερμάτισαν στην πρώτη θέση που άλλωστε με εξαίρεση μερικές βραδιές την κρατούσαν από τον περασμένο Αύγουστο!

Keywords
Τυχαία Θέματα