ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε προεκλογικούς ρυθμούς παρά την στροφή Μητσοτάκη

Ούτε οι βουλευτές, ούτε οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας πιστεύουν τους ισχυρισμούς του κ. Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού προετοιμάζεται εντατικά για τις κάλπες.

“Την μία ημέρα ανακοινώνει υποψηφίους και την άλλη μέρα κόπτεται για την πολιτική σταθερότητα” σημειώνει ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής

αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος για να καταδείξει τα μπρος πισω του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά το θέμα του χρόνου των εκλογών.

Η Κουμουνδούρου την ίδια ώρα συνεχίζει εντατικά την εκλογική προετοιμασία της ανεξαρτήτως των πρωθυπουργικών διαβεβαιώσεων θεωρώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλει να αξιοποιήσει πολιτικά και τον χρόνο του καλοκαιριού για να κερδίσει στην επαφή του με την κοινωνία. Ως εκ τούτου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Περιστέρι με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος αναμένεται να περιγράψει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία και η κοινωνία ζητώντας από τον κ. Μητσοτάκη να φύγει το συντομότερον δυνατόν για να μην συνεχίσει η κυβέρνησή του την καταστροφική της πορεία. Η κινητοποίηση που γίνεται για την συμμετοχή σ’ αυτήν την παναττική εκδήλωση στην Δυτική Αθήνα είναι και μία πρόβα για άλλες μεγάλες συγκεντρώσεις που θα ακολουθήσουν ανά την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της επίσημης προεκλογικής περιόδου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναμένεται να θέσει ξεκάθαρα τον στόχο της πολιτικής αλλαγής προβάλλοντας το δίλημμα “εφιάλτης τέλος ή εφιάλτης δίχως τέλος”;.

Μετά την ομιλία του θα ακολουθήσει και συναυλία με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Στην Κουμουνδούρου πιστεύουν ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο παράγοντα πολιτικής αστάθειας για τη χώρα προβάλλοντας και τα επιχειρήματα που εκείνος χρησιμοποιεί για να “κάψει” την απλή αναλογική αντιμετωπίζοντάς την ως “βόμβα” στην σταθερότητα της χώρα. “Γνωρίζει καλά πως η μόνη σταθερότητα που εξασφαλίζει είναι αυτή της πορείας των πολιτών στην ακραία φτωχοποίηση” σημειώνουν με νόημα.

Κατά την ανάγνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρωθυπουργός βλέποντας τις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις συνειδητοποίησε την έκταση της φθοράς της κυβέρνησής του και την πραγματική απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο μήπως και αναστρέψει μία κατάσταση που είναι προδιαγεγραμμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα