Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει – «Έλα δεν θα σε πειράξει κανείς»

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε στον 7ο όροφο της οικοδομής στη Θεσσαλονίκη η γυναίκα που απειλούσε πως θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Επί τόπου στην περιοχή Ντεπώ και συγκεκριμένα στην οδό Γαβριηλίδη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Λίγο μετά τις 22.30, μετά από τις επίμονες προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας η γυναίκα πείστηκε

να συνεργαστεί και οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστή στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο έχει φτάσει εδώ και ώρα διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ με την γυναίκα να ζητά να δει την κόρη της χωρίς αυτό να έχει καταστεί δυνατό μέχρι αυτή την ώρα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον διαπραγματευτή να ακούγεται κάποια στιγμή να λέει στη γυναίκα πως «υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε».

Της προτείνει «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και «θέλω να σε βοηθήσω να έρθω από εκεί». Ο διαπραγματευτής προσπαθεί να την πείσει να κατέβει και της λέει «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό η γυναίκα δεν μένει στην γειτονιά, αλλά τυχαία ανέβηκε σε αυτή την οικοδομή. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη και η πυροσβεστική έχει βγάλει το στρώμα και θα το τοποθετήσει

Η γυναίκα περίπου 60 ετών ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ από το απόγευμα και απειλεί να πέσει στο κενό. Ακόμη δεν είναι γνωστός ο λόγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα