Συναυλίες στο σκοτάδι με τους «Λόγος Τιμής» για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών

Η «αυλαία» των συναυλιών στο σκοτάδι για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών ανοίγει το 2024 με ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα χιπ χοπ μουσικής, τους «Λόγος Τιμής», σήμερα και αύριο στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Οι δύο συναυλίες έγιναν μέσα σε λίγες ώρες sold out και τα έσοδα θα διατεθούν για να υποστηρίξουν το έργο των οργανισμών «Humanity Greece» και «Streetlights».

Το «Humanity Greece» ξεκίνησε ως ένα οργανωμένο εθελοντικό εγχείρημα τον Αύγουστο του 2021, επιδιώκοντας

την άμεση στήριξη των πληγέντων από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης.

Σε μηνιαία βάση, στηρίζονται περισσότερες από 1.500 οικογένειες πανελλαδικά μέσω της παροχής πακέτου στήριξης, ενώ οι εθελοντές του Humanity βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για να συνεισφέρουν σε κάθε έκτακτη και προκύπτουσα ανάγκη.

Στη Θεσσαλία οι εθελοντές στηρίζουν πληγέντες σε περισσότερα από δώδεκα χωριά με την παροχή όλων των απαραίτητων ειδών διαβίωσης, καθώς και την κάλυψη σοβαρών αναγκών σε σχολικές μονάδες.

Οι «Streetlights» λειτουργούν ένα πρότυπο κοινοτικό κέντρο, βασισμένο σε παρόμοια ευρωπαϊκά μοντέλα, που προσφέρει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά και εφήβους της γειτονιάς της Κυψέλης.

Η ομάδα απαρτίζεται από εφήβους και νεαρούς ενήλικες, οι οποίοι σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευτικούς δημιουργούν προγράμματα και δραστηριότητες καθημερινά από τις πέντε το απόγευμα έως τις εννιά το βράδυ.

Τις συναυλίες στο σκοτάδι διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Σπουδαία Events».

Μέσα από τις δράσεις τους έχουν υποστηριχθεί οι οργανισμοί «Διαβάζω για τους ‘Αλλους», «Με άλλα μάτια», «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου», «Μέριμνα», «Σωματείο Ατόμων με προβλήματα όρασης νομού Κυκλάδων – Αρωγή», «Γιατροί του κόσμου» και «Dogs’ Voice».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναυλίες, Λόγος Τιμής,synavlies, logos timis