Συνάντηση Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου – Σκέψεις να στηριχθεί στη θέση του Πατούλη στην Περιφέρεια

Παρά τη χθεσινή συγγνώμη του περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψήφιου με το χρίσμα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, ο εκνευρισμός του Μεγάρου Μαξίμου με τα… ζεϊμπέκικα του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο δεν λέει να κοπάσει.

Καθώς πιο κοντά από ποτέ είναι η απόσυρση της στήριξης στον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατουλη, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δήμαρχος

Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε σήμερα την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συζητώντας το ενδεχόμενο καθόδου του στην περιφέρεια Αττικής.

Και αυτό γιατί, όπως έλεγαν αρμόδιες γαλάζιες πηγές, η στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη εξακολουθεί να είναι «στον αέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η συζήτηση Μητσοτάκη-Παπανικολάου έγινε σε εξαιρετικά ζεστό κλίμα και σε αυτή ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να περιέγραψε τις σκέψεις του για το ενδεχόμενο αλλαγής σκυτάλης στην περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε οριστική συμφωνία ή διαφωνία στη συζήτηση, αλλά ούτε και οριστική απόφαση επί του θέματος με τον κ. Παπανικολάου και τον πρωθυπουργό να συμφωνούν να περάσει το Σαββατοκύριακο για την οριστικοποίηση των όποιων εξελίξεων.

Ο κ. Παπανικολάου, άλλωστε, κατελήφθη εξ απήνης με δεδομένο ότι αυτές τις μέρες έκλεινε υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του στη Γλυφάδα και δεν είχε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο αλλαγής αυτοδιοικητικής «πίστας».

Ο 46χρονος Γιώργος Παπανικολάου είναι δήμαρχος Γλυφάδας από το 2014. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές επανεξελέγη με ποσοστό άνω του 79%. Έχει διατελέσει ευρωβουλευτής (2009-2014) και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (2004-2009).

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα