Συγκλονίζουν οι περιγραφές της μητέρας και της θείας του Άρτσι: «Όταν του μείωσαν τον αερισμό έγινε εντελώς μπλε, ήταν βάρβαρο!»

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της μητέρας και της θείας του 12χρονου Άρτσι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, όταν οι γιατροί αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Αργότερα η μητέρα και η θεία του Άρτσι Μπάτερσμπι μίλησαν στους δημοσιογράφους για τις τραγικές τελευταίες στιγμές του.

«Με βαθύτατη θλίψη σας λέμε ότι ο Άρτσι πέθανε στις 12:15 σήμερα. Μπορώ να πω ότι είμαι η πιο περήφανη μαμά στον κόσμο, ένα τόσο όμορφο αγοράκι και πάλεψε

μέχρι το τέλος – και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του».

Η θεία του, Έλα Κάρτερ, μίλησε για τελευταίες στιγμές του αγοριού, περιγράφοντας μια δραματική κατάσταση που ακριβώς ήθελε να αποφύγει η οικογένεια.

«Του αφαιρέθηκε κάθε φαρμακευτική αγωγή στις 10 η ώρα. Όλες οι ενδείξεις παρέμεναν απολύτως σταθερές για δύο ώρες μέχρι να μειώσουν τον αερισμό. Και τότε έγινε εντελώς μπλε», είπε.

Όπως πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα αξιοπρεπές στο να βλέπεις ένα μέλος της οικογένειας ή ένα παιδί να ασφυκτιά. Καμία οικογένεια δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει αυτό που περάσαμε εμείς, είναι βάρβαρο».

Ο Άρτσι ήταν σε κώμα από τις 7 Απριλίου, γιατί είχε λάβει μέρος σε διαδικτυακή πρόκληση καθώς βρέθηκε με ένα καλώδιο τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι δεν είχε καμία ελπίδα ανάρρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα