Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου από το κρεβάτι του νοσοκομείου: «Μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ»

H Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε στο Instagram τα νέα για την κατάσταση της υγείας της από το κρεβάτι του νοσοκομείου η Ρ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα αγάπης που της στέλνουν.

Μέσα από δύο Instagram stories στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ρεγγίνα Μακέδου ανάρτησε μία φωτογραφία όπου με χαμόγελο έγραψε στους ακόλουθούς της: «Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα. Η διαδικασία της μεταμόσχευσης δεν είναι καθόλου εύκολη για τον ασθενή. Οι θεραπείες είναι πολύ δυνατές και δύσκολες. Αλλά όπως όλοι όσοι το κάνουν, έτσι και εγώ, μέσα από τις στάχτες μου θα ξαναγεννηθώ.

Και αν χάνομαι για μέρες είναι γιατί δίνω χρόνο στο σώμα μου και το πνεύμα μου να αντέξουν. Με το καλό όταν βγω θα σας τα πω όλα. Είπαμε, η ζωή έρχεται μέσα από τον πόνο. Ακόμα και όταν γεννιόμαστε η μαμά μας πονάει, μετά όμως… Έρχεται η ζωή. Να πιστεύετε».

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα, η κοπέλα αποκάλυψε ότι υπήρξε υποτροπή και θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών μιας και ο συμβατός δότης έχει βρεθεί.

Η ίδια μάλιστα, είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο έδειξε τα μαλλιά της όπως ήταν «πριν» και «μετά» το ξύρισμα, το οποίο έπρεπε να γίνει, λόγω των θεραπειών που θα ακολουθήσει.

View this post on Instagram

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Keywords
Τυχαία Θέματα