Στοίχημα Champions League: Ποντάρισμα στα Γκολ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στο Champions League, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα πρώτα παιχνίδια για την φάση των “8” ανάμεσα σε Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου.

 Δείτε εδώ όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το stoiximan live casino.

 ΤΣΕΛΣΙ – ΡΕΑΛ

 Τσέλσι

Στοπ στις καλές εμφανίσεις για την Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε μετά από έξι

σερί τρίποντα από την Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα. Οι “Μπλε του Λονδίνου” αν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 48ο λεπτό με τον αμυντικό Αντόνιο Ριούντιγκερ, στη συνέχεια δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ απο τους Κρίστιαν Έρικσεν και Βιτάλι Τζανέλτ και κατέρρευσαν αγωνιστικά.

 Από το 62’ και μετά η Μπρεντφορντ σημείωσε άλλα δύο τέρματα φτάνοντας στον τελικό 4-1, υποχρεώνοντας την Τσέλσι στην πιο βαριά ήττα των τελευταίων ετών. Βαθμολογικά η ομάδα του Τούχελ δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα και παρά την απώλεια βαθμών παρέμεινε στην 3η θέση του πρωταθλήματος με διαφορά πέντε πόντων από την Τότεναμ, η οποία έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Αγωνιστικά ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, με μοναδικές απώλειες αυτές των Χάντσον Οντόι (Ε) και Μπεν Τσίλγουελ.

 

 Ρεάλ Μαδρίτης

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αντιδράσει μετά την ήττα-σοκ στο ντέρμπι από την Μπαρτσελόνα, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Θέλτα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στη La Liga της Ισπανίας. Οι ‘Μαδριλένοι” προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά, με την ομάδα του Βίγκο να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Νολίτο 8 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε και πάλι με πέναλτι του Γάλλου στράικερ, ο οποίος προηγουμένως είχε αστοχήσει από την “άσπρη βούλα”.

 Με το τρίποντο αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +12 από την Μπαρτσελόνα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Κάρλο Αντσελότι μετά και την επική πρόκριση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν,στον περασμένο γύρο, στοχεύει στον τελικό του Παρισιού.Σε επίπεδο απουσιών δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, καθως εκτός παραμένουν οι Ίσκο (Μ), Αζάρ (Ε) και Γιόβιτς που δεν υπολογίζονται.

 Εκτίμηση: Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θα μπουν αποφασισμένες για να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Αγωνιστικά καμία από τις δύο δεν έχει πολλά προβλήματα, για αυτό και περιμένουμε καλό παιχνίδι από πλευράς θεάματος. Επικρατέστερο σενάριο και με μεγαλύτερη ασφάλεια παραμένει το G/G.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Βιγιαρεάλ

Σε δύσκολη αγωνιστική κατάσταση η Βιγιαρεάλ, η οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Την περασμένη αγωνιστική και μετά την απώλεια βαθμών στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κάντιθ, δεν τα κατάφερε ούτε  κόντρα  στην ουραγό Λεβάντε, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί 6 βαθμούς από το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 Στον περασμένο γύρο του Champions League το “κίτρινο υποβρύχιο’ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία και ιστορική πρόκριση απέναντι στην Γιουβέντους, επικρατώντας στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στο Τορίνο με 3-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Έμερι είδε τον Ζεράρ Μορένο, να βγάζει ολόκληρο 90λεπτο μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, ενώ εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι θα παραμείνουν οι Άλμπερτ Μορένο (Α) και Σάμιουελ Τσουκουέζε (Μ).

 

Μπάγερν Μονάχου

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε για τα καλά στα τρίποντα, επικρατώντας και της Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 4-1 μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ουνιόν. Βαθμολογικά εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών της Ντόρτμουντ και αύξησε τη διαφορά από την 2η θέση στους 9 βαθμούς.Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι” Βαυαροί” έχουν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το αμφίσκορο έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την ομάδα του Νάγκελσμαν θα παραμείνουν οι Αλφόνσο Ντέιβις (Α), Τολισό (Μ) και Τσούπο-Μότινγκ (Ε).

 Εκτίμηση: Αν και φαβορί  στην αναμέτρηση η Μπάγερν Μονάχου, το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς οι γηπεδούχοι εντός έδρας εμφανίζονται αρκετά ανταγωνιστικοί. Η επιλογή σημείου είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, για αυτό και εμείς θα πάμε στη σε στοίχημα με τα γκολ που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο ποντάρισμα μας. Ποντάρισμα στο 2-3 γκολ και για στοιχιμαν λαιβ.

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στοίχημα Champions League, Ποντάρισμα, Γκολ,stoichima Champions League, pontarisma, gkol