Στιγμές τρόμου για τον Τζίτζι Ντοναρούμα: Έδεσαν τον τερματοφύλακα της Παρί μαζί με την σύντροφο του και τους έκλεψαν 500.000 ευρώ

Ένα πολύ άσχημο γεγονός έλαβε χώρα στο Παρίσι, με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και τη σύντροφο του, Αλέσια Ελεφάντε να δέχονται άγρια επίθεση στο σπίτι τους.

Οι εγκληματίες μπήκαν στο κατάλυμα που έμενε το ζευγάρι, αφού πρώτα έσπασαν την πόρτα, έδεσαν τον Ντοναρούμα και την την Ιταλίδα καλλονή και έφυγαν με λεία που εκτιμάται, στην παρούσα φάση, σε περίπου 500.000 ευρώ.

Αυτές οι πληροφορίες μεταδόθηκαν από το Actu17 και αργότερα επιβεβαιώθηκαν από το AFP,

με το ζευγάρι στη συνέχεια να καταφέρνει να καταφύγει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται όχι μακριά από το σπίτι του γύρω στις 3:20 το πρωί.

Εκεί, το προσωπικό του του ξενοδοχείου ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία και φρόντισε το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενώ αμφότεροι μετέπειτα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ταξιαρχία καταστολής της ληστείας (BRB) της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού ανέλαβε την έρευνα.






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.












Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessia Elefante (@alessiaelefante)






Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.












Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessia Elefante (@alessiaelefante)

Keywords
Τυχαία Θέματα