Στίγκας: Το κόμμα είναι δικό μου, όχι του Κασιδιάρη- Η στήριξή μου σε εκείνον σταματά στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων

«Το κόμμα είναι δικό μου όχι του Ηλία Κασιδιάρη. Αυτά που λένε οι διαγραφέντες βουλευτές δεν ισχύουν. Διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να φτιάξουν κόμμα μέσα στο κόμμα», υποστήριξε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, μιλώντας στον Real FM 97.8.

«Η στήριξή μου στον Ηλία Κασιδιάρη

σταματά στην υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων. Οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές μπορώ να ιδρύσουν δικό τους κόμμα. Εγώ θα παραμείνω Σπαρτιάτης μέχρι το τέλος έστω και μόνος μου», πρόσθεσε.

Το κόμμα των Σπαρτιατών, είναι πλέον στα όρια της διάλυσης. Και αυτό διότι νέες καταγγελίες κατά των βουλευτών του διατύπωσε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

«Βουλευτές μας πήγαιναν στον Δομοκό για να δηλώσουν τα σέβη τους και να πάρουν οδηγίες από τον Κασιδιάρη», είπε νωρίτερα ο Βασίλης Στίγκας μιλώντας στο Action24.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βουλευτές και άνθρωποι που εργάζονται για τους βουλευτές, επισκέπτονται τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού…

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών προανήγγειλε νέες διαγραφές από το κόμμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «όσοι ξεπεράσουν τα εσκαμμένα και δεν συμμορφωθούν με τις διατάξεις του κόμματος, βεβαίως θα διαγράψω και άλλους. Το πανηγύρι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει».

Στο αν ο ίδιος έχει επικοινωνία με τον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Όχι δεν έχω μιλήσει με τον Κασιδιάρη. Μια φορά μετά τις εκλογές που μου ευχήθηκε και αυτό ήταν όλο, σε τηλέφωνο τρίτου».

Keywords
Τυχαία Θέματα