Στέφανο Σαρτίνι: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Στέφανο Σαρτίνι. Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη Ρούλα Κορομηλά.

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το Ciao Antenna, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα, εγώ προσπαθούσα να έχω την Ρούλα Κορομηλά χαλαρή και να παρουσιάζει καλά. Κάναμε

πολλά κάστινγκ, αλλά εγώ είδα την Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna», είπε αρχικά ο Στέφανο Σαρτίνι.

Ο Στέφανο Σαρτίνι είπε στη συνέχεια: «Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το Bravo. Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε. Στον τελικό του Fame Story με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός! Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό».

Ο Στέφανο Σαρτίνι ανέφερε επίσης: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα, όπως τώρα. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά η ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί είναι παλιά ιδέα. Το Ciao Antenna τώρα μπορεί να μην πήγαινε καλά».

Κλείνοντας, ο Στέφανο Σαρτίνι είπε: «Είμαι 40 χρόνια στην τηλεόραση. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν έχω πια κανέναν από την οικογένειά μου, πρόσφατα έχασα τον αδελφό μου, με τον οποίο ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν η αγάπη μου στη ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα