Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός, απέκλεισε τον Άρη με ήρωα Τζολάκη και εκτελεστή Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Έπιασε πέναλτι στο 0-0 (84’) ο Τζολάκης, σε φάση που αποβλήθηκε ο Ντόη.

Οι Πειραιώτες πέρασαν με 1-0 από το «Κλ. Βικελίδης» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον 20χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έπιασε στο 84’ πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γκρέι, για το οποίο αποβλήθηκε ο Ντόη.

Την πρόκριση

σφράγισε ο Μαροκινός με γκολ στο 88ο λεπτό, κλείνοντας ραντεβού των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ στα ημιτελικά.

Με το καθιερωμένο 4-3-3 παρέταξε τον Άρη ο Πάρντιου. Ο Κουέστα ήταν αναμενόμενα κάτω από τα δοκάρια, Μαζικού και Πίρσμαν ήταν τα δύο πλάγια μπακ, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς σταθερά το δίδυμο στα στόπερ. Στο κέντρο οι Ντουκουρέ και Ετέμπο, ενώ ο Νταρίντα πιο μπροστά, έχοντας πιο δημιουργικό ρόλο. Μανού Γκαρθία και Ιτούρμπε στα «φτερά», με τον Γκρέι να κινείται στην κορυφή.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, αφήνοντας στην άκρη το σύστημα με τα τρία δεκάρια, με τον Χάμες να βρίσκεται στον πάγκο και τον Φορτούνη να μένει εκτός αποστολής. Ο Τζολάκης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια. Ροντινέι (δεξιά) και Βρουσάι (αριστερά) τα πλάγια μπακ, Παπασταθόπουλος και Ντόη τα δύο στόπερ. Εμβιλά και Σαμασέκου στα χαφ, με τον Μασούρα να βρίσκεται στο δεξί «φτερό» και τον Μπιέλ στο αριστερό. Ο Βαλμπουενά επέστρεψε στη δράση και είχε δημιουργικό ρόλο πίσω από τον Μπακαμπού.

MVP: Δεν τίθεται ερώτημα, προφανώς και είναι ο Τζολάκης! Πιάνει το πέναλτι που κρατάει όρθιο τον Ολυμπιακό και τον στέλνει στην επόμενη φάση. Είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία. Μακράν του 2ου ο καλύτερος και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο Ελ Αραμπί είναι αυτός που βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Ντουκουρέ, Νταρίντα – Μάνου Γκαρθία( 75’ Πάλμα), Ιτούρμπε (80’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Βρουσάι – Εμβιλά, Σαμασέκου – Μασούρας (70’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ (89’ Σισέ), Βαλμπουενά (61’ Χάμες) – Μπακαμπού



πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα