Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια από τα Χανιά: Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Θεοφάνια: Με κατάνυξη εορτάστηκε σήμερα (06/01) στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στα Χανιά η γιορτή των Φώτων παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα και εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στην εκκλησία για να γιορτάσουν τα Θεοφάνια να λάβουν αγιασμό και να παρακολουθήσουν στη συνέχεια την τελετή αγιασμού των υδάτων.

Το παρών φέτος στην εορτή των Θεοφανίων στα Χανιά,

έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουν για τις κρίσεις σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία αλλά και για την προμήθεια F-35 από την Ελλάδα.

«Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών μας. Από τα ηλιόλουστα Χανιά καλή φώτιση με υγεία και χαρά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του από τα Χανιά.

Αναφορικά με τη συνάντηση που θα έχει με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Αντονι Μπλίνκεν ο πρωθυπουργός είπε «θα τα πούμε το απόγευμα».

Photo Credits: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα