Σχολεία- Λύκεια: Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων – Πότε ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις

"Αυλαία" για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων της χώρας, θα πέσει την Παρασκευή, 20 Μαΐου, καθώς θα είναι η τελευταία ημέρα που θα παρακολουθήσουν για φέτος μαθήματα.

Ήδη, από την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή από την Δευτέρα, 23 Μαΐου, ξεκινούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις και στις τρεις τάξεις των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, ημερησίων και εσπερινών, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου.

Οι

προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α’ και Β’ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ θα διεξαχθούν από 23 Μαΐου- 15 Ιουνίου 2022, ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ, από 23 Μαΐου-31 Μαΐου 2022.

Αμέσως μετά, ακολουθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ έχουν προγραμματιστεί από τις 3 έως τις 10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ από τις 2 έως τις 17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Οι μαθητές και μαθήτριες των ΓΕΛ θα ξεκινήσουν τις Πανελλαδικές με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και των ΕΠΑΛ με τα Νέα Ελληνικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα