Σασμός: Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον Καραπάνο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» που θα προβληθούν την Τετάρτη 1 Ιουνίου και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Σασμός: Τετάρτη 01 Ιουνίου – Επεισόδιο 153

Ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει. Η απόφαση του Άγγελου να αγοράσει το κτήμα των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Αστέρη με το Μαθιό

που βλέπουν τις ελπίδες τους για το μαγαζί να εξανεμίζονται και τα χρέη να γιγαντώνονται.

Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη. Καθώς ο Σταύρος πάει ανυποψίαστος να βρει την Αργυρώ στη δουλειά της, πέφτει επάνω στον Αστέρη.

Θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο καινούριος του φίλος; Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα παντού για τον Καραπάνο, και η Στέλλα καλείται να τον μεταφέρει χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σασμός: Παρασκευή 03 Ιουνίου – Επεισόδιο 154

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρώ. Θα βρει τρόπο να ξεφύγει; Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος.

Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά. Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή…

* Την Πέμπτη 02 Ιουνίου θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση ο αγώνας Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός, Καραπάνο,sasmos, karapano