Σαουλίδης: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, μόνο αν δεν είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας και στη βάση του Προγράμματος του ΠΑΣΟΚ

Στο ThessReport του TheCaller WEB TV ο Ζαφ Κωνσταντινίδης συνομίλησε με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και δημοτικό σύμβουλο Νεάπολης-Συκεών Αντώνη Σαουλίδη με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που έχουν ως επίκεντρο την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, που φέρεται να είναι εμπλεκόμενη σε σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο

Αντώνης Σαουλίδης ανέφερε, αρχικά, ότι οι αποκαλύψεις γα την Εύα Καϊλή δημιουργούν προβληματισμό στους πολίτες καθώς τα οικονομικά σκάνδαλα αποτελούν πληγές του πολιτικού παρελθόντος της χώρας.

Ο κ. Σαουλίδης δικαιολόγησε τον τίτλο «Δούρειος Ίππος» που έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης για την Εύα Καϊλή καθώς όπως λέει η συγκεκριμένη ευρωβουλευτής από την εκλογή της νέας ηγεσίας και μετά δεν συμμετείχε σε καμία κομματική σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ως προς το γιατί, εφόσον η κα Καϊλή δρούσε «υπόγεια» υπέρ της ΝΔ, δεν διεγράφη νωρίτερα, ο κ. Σαουλίδης επισήμανε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε μεγαλύτερη ανοχή για να διασφαλίσει την ενότητα.

Ακόμη ανέφερε πως η Εύα Καϊλή επεδίωξε να υποβαθμίσει την βαρύτητα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, που επίσης λειτουργεί αποδεικτικά για την απόσταση που απέκτησε με τον ΠΑΣΟΚ και εγγύτητα με την ΝΔ.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησαν ερωτηματικά για το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι θετικό να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο αν και εφόσον πρωθυπουργός δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόθυμος να αποδεχτεί το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα