Σάνα Μαρίν: Σάλος για το πάρτι που πήγε- «Χόρεψα, τραγούδησα… όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου»

Σάλο έχει προκαλέσει στη Φινλανδία τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την πρωθυπουργό της χώρας Σάνα Μαρίν να παρτάρει.

Τα βίντεο διέρρευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν την 36χρονη πρωθυπουργό της Φινλανδίας μαζί με φίλους της να χορεύουν και να τραγουδούν.

Η Σάνα Μαρίν υπερασπίστηκε τον εαυτό της σε ζωντανή μετάδοση στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την ίδια, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε, αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

@MarinSanna @SuomenEduskunta
Arvovaltainen pääministerimme bailaa,kun viimeistä päivää,tytöt tahtoo pitää hauskaa ei ne puuroja keittele.

Valtionvelka:
134 300 130 518,10 euroa pic.twitter.com/ZRj2vEeQjA

— Pia Polviander (@piapolviander1) August 17, 2022

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας», δήλωσε η Σάνα Μαρίν.

Μετά το πάρτι η βραδιά συνεχίστηκε σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, διευκρίνισε η Φινλανδή πρωθυπουργός στα ΜΜΕ, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο.

«Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους» συνέχισε.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου» κατέληξε στις δηλώσεις της η Σάνα Μαρίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα