Σαλαμίνα: Η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Δολοφονημένη βρέθηκε στο σπίτι της στη Σαλαμίνα μία 43χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπεσε νεκρή από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον εν λόγω άνδρα στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο πρώην σύντροφός της, την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και

εξαφανίστηκε.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο και έληξε την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

Οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει με την ίδια να δέχεται.

Επίσης, την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν με τον καταγγελλόμενο, κάτι που επίσης δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Ο άνδρας αναζητήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου τόσο στην οικία του όσο και σε μέρη που σύχναζε χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Η δολοφονία έγινε σήμερα στις 9.30 το πρωί στην οδό Αίαντος, ενώ η γυναίκα φέρει δύο τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο πριν τους πυροβολισμούς, οι γείτονες άκουσαν φωνές μεταξύ της γυναίκας και ενός άνδρα που φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της.

Ο άνδρας αναζητείται.



Keywords
Τυχαία Θέματα