Σακελλαρόπουλος-Τσαμπάς: «Θα είναι χαστούκι για όλο το Μουντιάλ αν αποκλειστεί η Αργεντινή»

Μετά και την υπέροχη… παράσταση της Βραζιλίας και του Ριτσάρλισον, ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ κι έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από τους 32… μονομάχους.

Μια εβδομάδα που τα είχε όλα. «Βόμβες» όπως ήταν οι ήττες-κάζο της Αργεντινής και της Γερμανίας, νίκες με μεγάλα σκορ για Ισπανία (7-0 την Κόστα Ρίκα), Αγγλία (6-2 το Ιράν) και Γαλλία (4-1 την Αυστραλία), μαγικά γκολ όπως το 2ο του Ριτσάρλισον στο Βραζιλία-Σερβία και φυσικά

το τεράστιο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς με το γκολ-πέναλτι στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Γκάνα γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει σε 5 Μουντιάλ.

Και μέσα σε όλα έρχεται ένα Σαββατοκύριακο με ματσάρες όπου ξεχωρίζουν οι μάχες επιβίωσης της Αργεντινής με το Μεξικό και της Γερμανίας κόντρα στην Ισπανία.

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσαμπάς κάνουν στο TheCaller Web Tv το ταμείο της πρώτης αγωνιστικής και συμφωνούν πως θα είναι χαστούκι για όλο το Μουντιάλ ένας πρόωρος αποκλεισμός της Αργεντινής από την φάση των ομίλων!

Keywords
Τυχαία Θέματα