Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς σχολιάζουν το… κοπίδι του Μίτσελ!

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων (η Ελλάδα παίζει το βράδυ του Σαββάτου, στις 9.45μμ, στην Κύπρο) είναι και η αιτία που το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να πάρουν ανάσες, αλλά και να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας, κάνοντας παράλληλα όπου χρειαστεί και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις από την αγορά των ελεύθερων!

Ο Ολυμπιακός από την περασμένη Τετάρτη πορεύεται

στην εποχή Μίτσελ, αλλά και στην… μετά-Μανωλά εποχή αφού ο άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε το δεύτερο σύντομο και μη πετυχημένο πέρασμά του από το λιμάνι.

Το παχυλό συμβόλαιο από το Ντουμπάι έδωσε την λύση και στον ίδιο αλλά και στην διοίκηση του Ολυμπιακού που έβλεπε πως άλλα περίμενε από τον Μανωλά κι άλλα πήρε!

Όμως υπάρχουν κι άλλοι σε ανάλογο στάτους που ο Μίτσελ δεν υπολογίζει και θα ήθελε στην εβδομάδα που απομένει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών να αποχωρήσουν από το Ρέντη ώστε να υπάρξει και αποσυμφόρηση στις προπονήσεις.

Για τους… πονοκεφάλους του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, συζητούν ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο Μιχάλης Τσαμπάς στην εκπομπή «Να το δούμε στο VAR» τουThe Caller.

Keywords
Τυχαία Θέματα