Σακελλαρόπουλος – Τσαμπάς: «Μαζί με τους αγώνες και μια λίστα με διανυκτερεύοντα νοσοκομεία»!

Περιμένατε και εσείς ότι η 8η αγωνιστική των playoffs θα έβγαζε πρωταθλητή; Next Year. Γιατί αυτά που ζούμε φέτος είναι… από άλλο πλανήτη.

Για την ακρίβεια από άλλο «ποδοσφαιρικό πλανήτη». Τα βλέπαμε συχνά στην Αγγλία, τα βλέπαμε σε Γερμανία,. Ισπανία, Ιταλία. Τώρα δεν τα βλέπουμε απλά, αλλά τα ζούμε στη χώρα μας!

Γκέλα ο Παναθηναϊκός, γκέλα και η ΑΕΚ. Χαμένη χρυσή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, χαμένη χρυσή ευκαιρία και για την

ΑΕΚ.

Ζωντανός ο Παναθηναϊκός, ζωντανή και η ΑΕΚ. Στο μόνο που διαφέρουν είναι πως το πλεονέκτημα παραμένει… πράσινο, καθώς το «τριφύλλι» με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα και δεν θα ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα της Ένωσης!

Βέβαια αν η νίκη επί του αδιάφορου Άρη την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο μπορεί να μοιάζει… χαμηλό εμπόδιο, η δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό είναι στην Κυριακή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Μια αιώνια κόντρα… ενός αιώνα.

Μεγαλύτερη ανάλυση δεν χρειάζεται, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα παίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον εξασφαλισμένο ευρωπαϊκά Άρη.

Θρίλερ με τα όλα του όπως καταλαβαίνετε γι’ αυτό Μένιος Σακελλαρόπουλος και Μιχάλης Τσαμπάς στην κουβέντα που κάνουν στο TheCaller Web Tv προτρέπουν άπαντες να έχουν δίπλα τους παρακολουθώντας τους αγώνες και μια… λίστα με τα νοσοκομεία που θα διανυκτερεύουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα