Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τρελή και εμμονική» χαρακτηρίζουν την 33χρονη ο πρώην σύντροφός της και η σύζυγός του

O πρώην σύντροφός της και η νυν σύζυγός του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψαν άγνωστα περιστατικά που αφορούν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντάς τη πολύ έξυπνη και δραστήρια ενώ δεν παρέλειψαν να σταθούν στο γεγονός ότι η ίδια έκανε συνέχεια πράγματα που σχετίζονταν με τον Μάνο Δασκαλάκη. Για τον τελευταίο, μάλιστα, αναφέρθηκαν ξεχωριστά, επιλέγοντας να τον παρουσιάσουν ως έναν άνθρωπο θλιμμένο, που δούλευε και πάλευε για τα παιδιά του.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι

ο μόνος άνθρωπος που ίσως την κάνει να «σπάσει» και να ομολογήσει.

«Τρελή η Ρούλα, εκβίαζε εμένα και έναν φίλο μου»

«Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα, τα είχε με τον κολλητό μου. Πριν από εμένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε 1,5 μήνα. Μας εκβίαζε εμάς, εμένα με εκβίαζε για τον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον φίλο μου σε μένα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση πριν παντρευτεί τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ήταν τρελή, δεν ήταν στα λογικά της, δηλαδή αυτό που ήθελε, θα το είχε… Με τον τρόπο, θα πετύχαινε αυτό που ήθελε» σημείωσε, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μόλις έμαθε τι συνέβαινε, σκέφτηκε πως εκείνη το έχει κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Τρελή, 33χρονη,roula pispirigkou, treli, 33chroni