Ρούλα Πισπιρίγκου: Φωτογραφία-ντοκουμέντο τη διαψεύδει- Γνώριζε για την ουσία κεταμίνη

Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε για την ουσία κεταμίνη, όμως μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλευόταν την διαψεύδει.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δεν πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν.

Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου, που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Ανακρίτρια.

Όμως τώρα, σε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από τη ΜΕΘ δείχνει στο κρεβάτι της 9χρονης Τζωρτζίνας ένα ιατρικό έγγραφο: Πρόκειται για το διάγραμμα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας και αναγράφει τα φάρμακα που χορηγούνται στο 9χρονο κορίτσι.

Μεταξύ των ουσιών που αναγράφονται στο έγγραφο περιλαμβάνεται και η  κεταμίνη. Το συγκεκριμένο ιατρικό έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου το έβλεπε καθημερινά, για περίπου ένα μήνα.

Η σχετική συνομιλία Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος Δασκαλάκης: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Tlive:

Keywords
Τυχαία Θέματα