Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε ανακοινώσει το θάνατο της σπιτονοικοκυράς μια μέρα πριν πεθάνει

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε από την Πάτρα η ρεπόρτερ του Star Κωνσταντίνα Τσεγγενέ, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε ενημερώσει το φιλικό περιβάλλον της σπιτονοικοκυράς 24 ώρες πριν τον θάνατό της ότι η 69χρονη θα πεθάνει. 

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, η γυναίκα κατέληξε στις 12/9/2020 στις 18:00, όμως σύμφωνα με τους συναδέλφους και τους φίλους της σπιτονοικοκυράς, η Ρούλα Πισπιρίγκου

τους ενημέρωσε ότι θα πεθάνει μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα την Παρασκευή.

Πάτρα: Υποθηκευμένο το οίκημα στην Μπιζανίου, εκτός από τον όροφο που έγινε το στούντιο

Την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε, το ακίνητο στην Πάτρα όπου διέμενε η Ευγενία Θεοδωροπούλου-Κούτρα και το ζευγάρι ήταν υποθηκευμενο, εκτός από τον όροφο όπου φαίνεται να διατηρούσε το στούντιό του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Έγγραφα που έφερε στο φως το Star δείχνουν ότι το ισόγειο της οδού Μπιζανίου, όπου νοίκιαζε το ζευγάρι είναι διπλά υποθηκευμένο για χρέη σε τράπεζα και στο δημόσιο που ξεπερνούν τις 26.000 ευρώ.

Ο δεύτερος όροφος όπου έμενε η σπιτονοικοκυρά είναι επίσης υποθηκευμένος με χρέη που ξεπερνούν τις 165.000 σε ευρώ και ελβετικά φράγκα.

Όμως ο πρώτος όροφος όπου φέρεται να είχε το στούντιο ο Μάνος Δασκαλάκης είναι καθαρός.

Πάτρα: Τι συνέβη με τα έξοδα της κηδείας της σπιτονοικοκυράς 

Εξάλλου, οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας ζητούν να διερευνηθεί αν πράγματι η Ευγενία Θεοδωροπούλου είχε αφήσει 10.000 ευρώ στην άκρη προκειμένου να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της.

Ωστόσο, ο Μάνος ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε την ταφή και τα έξοδα της κηδείας, η οποία στοίχισε περίπου 2.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να του επιστραφούν από το δημόσιο 1.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα