Ρούλα Πισπιρίγκου: Έδωσε 4 φορές μεγαλύτερη δόση κεταμίνης από αυτή που απαιτείται για να σκοτώσει έναν ενήλικα

Σημειώνεται, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στην ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης (31/03), με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός συντάκτης στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στα «ΝΕΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο MEGA και στην εκπομπή LIVE NEWS πως η ποσότητα κεταμίνης που δόθηκε στη Τζωρτζίνα είναι 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που απαιτείται για να σκοτώσει έναν ενήλικα.

Την

ίδια ώρα, ο Β. Λαμοπρόπουλος προέβη σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τη συμπεριφορά της 33χρονης στα νοσοκομεία που είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

«Έχουμε και σε τρίτο νοσοκομείο, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού, κατάθεση νοσηλεύτριας που ανέφερε ρητώς πως ρωτήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου εάν υπάρχουν κάμερες στο δωμάτιο, αυτή τη φορά με επίκληση, όπως είχε κάνει και στο Καραμανδάνειο, κινδύνου κλοπής», αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα».

Την ίδια ώρα, από το σύνολο των καταθέσεων που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία από το νοσοκομείο «Παίδων» είναι χαρακτηριστική, αυτή, μίας νοσηλεύτριας, η οποία κλήθηκε από την 33χρονη μητέρα και αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Ήρθε με νωχελικά βήματα προς την πλευρά μου και εγώ πίστευα πως θα μου ζήταγε σεντόνια ή κάποια είδη πρώτης ανάγκης, και όχι αυτό που αντίκρυσα αμέσως μετά, ένα κορίτσι μελανιασμένο, να έχει υποστεί ανακοπή».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε επίσης πως υπήρξε μία τηλεφωνική επικοινωνία με το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Πηγαίνοντας ένα χρόνο πίσω, στις 11 Απριλίου του 2021, όταν  η Τζωρτζίνα είχε υποστεί  ανακοπή, ωστόσο κατάφεραν οι γιατροί να την επαναφέρουν… σήμερα γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν πως το εν λόγω περιστατικό αντιστοιχεί και εξηγείται με τη χορήγηση κεταμίνης. Και τότε οι αντιδράσεις του παιδιού ήταν αντίστοιχες με αυτές που προκαλούνται με τη χορήγηση της εν λόγω ουσίας.

Κατόπιν, όπως εξηγεί ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γιατροί πήραν δείγμα αίματος από την μικρή Τζωρτζίνα, δύο ώρες μετά, μέχρις ότου να συνέλθει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ανιχνευθεί η ουσία της κεταμίνης, επειδή ακριβώς ο οργανισμός της κατάφερε να επιβιώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Έδωσε 4,roula pispirigkou, edose 4