Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχουν γίνει ξεφτιλίκια στην υπόθεση-Θα δείτε ανατροπές!», λέει ο Κούγιας

Πάτρα 3 παιδιά – εξελίξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την 34χρονη-σήμερα- μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου που θα βρεθεί στο εδώλιο για να απολογηθεί για τους θανάτους των 3 παιδιών της.

Ο Αλέξης Κούγιας σναμένεται να υποστηρίξει ότι η αλήθεια για τους θανάτους των παιδιών αποτυπωνόταν στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα κι θα σταθεί στο ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ενοχή της πελάτισσάς του.

Μάλιστα, μιλώντας την Τρίτη 15/11 στο MEGA

και στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για «ξεφτιλίκια» στην υπόθεση που δε θα αφήσει αναπάντητα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα βγήκε η απόφαση της προέδρου πρωτοδικών Αθηνών με την οποία απαγορεύεται να πειράζει κάποιος το τεκμήριο αθωότητας, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται έγγραφα της δικογραφίας, απαγορεύεται να βγαίνουν φωτογραφίες, να αναφέρονται ονόματα και εδώ το έχετε ξεφτιλίσει, έχει υποκαταστήσει τα δικαστήρια, είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα.

Έχουν φτάσει στο σημείο οι τρεις τακτικοί δικαστές να το καταδικάζουν, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό».

Και συνέχισε ο ίδιος:

«Στην υπόθεση θα δείτε ανατροπές. Αυτό το κωμικό κατασκεύασμα των Καρακούκη και Καλόγρηα οι δικοί μας τεχνικοί σύμβουλοι το έχουν καταξευτυλίσει και το έχουν καταρρακώσει.

Οι δύο αυτοί ιατροδικαστές αυτοδιορίστηκαν, το έχετε ξανακούσει αυτό; Επέλεξαν για να γνωμοδοτήσει μια ειδική, σπάνια παιδική ασθένεια έναν καρδιολόγο φίλο τους.

Επέλεξαν έναν άλλον γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, παθολογοανατόμο, που εφάρμοσε μια μέθοδο η οποία δεν υπάρχει ποτέ πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοια ουσία να χρησιμοποιείται σε καμία παθολογοανατομική εξέταση.

Αυτό το ξεφτιλίκι της ελληνικής δικαιοσύνης δε θα το επιτρέψω ποτέ. Θα έχουμε εκπλήξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Δεν υπάρχει κανένα πόρισμα, μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση είναι.

Πήγαν να καταστρέψουν επιστήμονες που κάθε μέρα κάνουν νεκροψία και νεκροτομή με μια ιατροδικαστική γνωμοδότηση που είναι δυστυχώς αντιγραφή του πορίσματος της αστυνομίας, έφτιαξαν ένα σενάριο.

«Η υπόθεση Πισπιρίγκου είναι μια υπόθεση πρωτοφανούς δικαστικής πλάνης μέχρι τώρα με ανθρώπους που εξυπηρέτησαν άλλους σκοπούς. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για την παρέμβαση Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης, την ανεπίτρεπτη παρέμβαση. Τέτοια προκατασκευασμένη δίωξη σε γυναίκα δεν έχω δει ποτέ».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Έχουν, -Θα, Κούγιας,roula pispirigkou, echoun, -tha, kougias