Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαμός για το ζεϊμπέκικο της κ. Ελένης – «Χτυπάγανε παλαμάκια, δεν ντρεπόμαστε λίγο;»

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται προφυλακισμένη στο Κορυδαλλό ειπώθηκαν πολλά στο Πρωινό από φίλη του ζευγαριού για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η κ. Ελένη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, αλλά διαψεύστηκε από την πλευρά της οικογένειας.

Στο Πρωινό της Δευτέρας, φίλη του ζευγαριού λέει για το επίμαχο γεγονός: «Γιατί το διέψευσε; Εγώ εκείνη την ημέρα πέρναγα από εκεί, είχα γενέθλια και βγήκαμε όλοι μαζί. Μάλιστα είναι η ταβέρνα του Μαχαίρα, γιατί λέει ψέματα; Ντροπή και αίσχος! Γιατί δε λέει σε ποια ταβέρνα δούλευε ο σύζυγός της; Γιατί δε βγαίνει; Γιατί δεν το λένε; Δεν θυμάμαι πόσα άτομα ήτανε. Χτυπάγανε παλαμάκια. Είχανε σηκωθεί τρία άτομα και χτυπάγανε παλαμάκια! Δεν ντρεπόμαστε λίγο;»

Η δήλωση της οικογένειας για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει:

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας.
Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας.
Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα, βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της. Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης, παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή.
Παρακαλούμε ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά…»

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, είπε: «Δεν φαντάζομαι ότι θα ασχοληθεί το δικαστήριο με το αν πήγαινε και χόρευε στην ταβέρνα η κ. Ελένη. Το δικαστήριο θα ασχοληθεί με ένα πιο σοβαρό θέμα, για το αν η κόρη της σκότωσε το ένα παιδί και τα άλλα δύο. Γι’ αυτό κι εδώ δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, μόνο και μόνο γι’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι από το περιβάλλον τους

Keywords