Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ-Επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όμως, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη.

«Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της», λέει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες που ακούστηκαν σήμερα για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου

στη ΓΑΔΑ.

Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια φέρεται να τους απάντησε ότι αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή της, δεν ισχύουν.

Σημειώνεται πάντως ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος είπε ότι τα περί ξυλοδαρμού του τα είχε μεταφέρει και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου…

Στη συνέχεια, η μητέρα και η αδερφή της ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, σε σημείο να μην μπορεί να κινηθεί από τους πόνους στα πλευρά. «”Που@@@α ομολόγησε” της φώναζαν οι αστυνομικοί, ”δεν το έκανα” έλεγε εκείνη, κατήγγειλε η μητέρα της. Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά», κατήγγειλε ακόμη η μητέρα της.

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί». «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς» πρόσθεσε.

Επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σημειώνεται, εξάλλου πως, λίγο πριν τις 16.00 της Παρασκευής 1ης Απριλίου, ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας μαζί με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, διεξήγαγαν επιχείρηση στο σπίτι της 33χρονης μητέρας.

Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα και με πολλά μέλη της Ασφάλειας, τα οποία παίρνουν αντικείμενα προς εξέταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Αδειάζει, ΓΑΔΑ Έρευνα, Εκβιαστών,roula pispirigkou, adeiazei, gada erevna, ekviaston