Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Κόρη αστυνομικού που έχει φύγει από τη ζωή η 22χρονη δόκιμη που συνελήφθη-Η μητέρα μεγάλωσε 3 παιδιά μόνη της

Μια δραματική πτυχή αποκαλύπτεται πίσω από την εμπλοκή της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού Γ.Α. στη συμμορία κακοποιών, που εξαρθρώθηκε κατά την ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου την Τρίτη 27/09.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αστυνομικός διατηρούσε σχέση με ένα εκ των μελών της συμμορίας, συγκεκριμένα με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής και φέρεται να ενημέρωνε τους συλληφθέντες για επικείμενες έρευνες και εφόδους των αστυνομικών αρχών.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Γ.Α. αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η τραγική ειρωνεία

είναι πως η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός Γ.Α. ήταν κόρη αστυνομικού, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια και η μητέρα της μεγάλωσε μόνη της εκείνη και τα 2 αδέρφια της…

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη είχε περάσει σε άλλη σχολή αρχικά και έδωσε εκ νέου εξετάσεις για να περάσει στη σχολή αστυφυλάκων, ενώ εκτός από εμφανίσιμη κοπέλα, ήταν και πολύ καλή μαθήτρια.

Όσοι την γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί και έχουν «πέσει από τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή της στις συμμορίες που λυμαίνονταν την Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Αλβανό κακοποιό που φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στη συμμορία, αυτή μετράει αρκετά χρόνια, πριν ακόμα η 22χρονη περάσει στη Σχολή της Αστυνομίας.

Ο τραυματισμός της ανθυπαστυνόμου

Την Τρίτη το πρωί, εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη, 30χρονος Αλβανός κακοποιός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε ανθυπαστυνόμο στο χώρο του Πανεπιστημίου προτού δεχθεί τα πυρά από το υπηρεσιακό της όπλο.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης όταν η ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και θέλησε να βγει έξω προκειμένου να κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό της.

Τη στιγμή που κατευθυνόταν προς αυτό, δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από άντρα, αλβανικής καταγωγής, περίπου 30 ετών.

Η ανθυπαστυνόμος για να αποκρούσει την επίθεση πυροβόλησε στα πόδια τον 30χρονο με το υπηρεσιακό της όπλο.

Ο άντρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε σε φοιτητική εστία μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Ο τραυματίας ήταν σεσημασμένος, ενώ στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η ανθυπαστυνόμος μετά την επίθεση που δέχθηκε.Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Κόρη, 22χρονη,polytechneioupoli zografou, kori, 22chroni