Πλήθος κόσμου και θερμό κλίμα στην ομιλία Ανδρουλάκη- Τα «πυρά» σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και το κάλεσμα στους πολίτες

Πολλά και αιχμηρά ήταν τα μηνύματα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, κατά την χθεσινή του ομιλία στις Αχαρνές. Το θετικό κλίμα και τα «πυρά» στις «μεταγραφές αεροδρομίου».

«Καλό ταξίδι» ευχήθηκε με νόημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε πρώην στελέχη της Παράταξης, που έσπευσαν την περασμένη εβδομάδα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.

Στην

ομιλία του, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αχαρνών, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι γραφείο εύρεσης εργασίας». «Εμείς καλούμε τον ελληνικό λαό, ό,τι κόμμα και αν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές, να έρθει μαζί μας. Έχουμε κοινές αγωνίες για τους θεσμούς, τη Δημοκρατία, τη δίκαιη ανάπτυξη και την προοπτική που του αξίζει. Αξίζουμε πολύ περισσότερα από αυτά, που προσέφεραν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια» συνέχισε σε υψηλούς τόνους.

Πάντως, σύμφωνα με στελέχη κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «ουσιαστικά δεν υπάρχουν αποχωρήσεις». Μάλιστα, αναφερόμενοι στις προσχωρήσεις πρώην «πασοκογενών» στη ΝΔ κάνουν λόγο για «αμφιλεγόμενα» πολιτικά πρόσωπα, υπενθυμίζοντας ότι ο Σπύρος Καρανικόλας είχε αποχωρήσει από το 2022, μετά τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Όσο για την Ελευθερία Φτακλάκη υποστηρίζουν ότι «τα είχε βρει αρχικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και αφού δεν της βγήκε, τώρα πήγε στη Νέα Δημοκρατία» ενώ όπως λένε, ο Απόστολος Σπυρόπουλος δεν είχε εγκριθεί ως υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος.

«Η χθεσινή εκδήλωση είναι η απόδειξη για εμάς. Η δυναμική του κόμματος είναι πλέον φανερή» αναφέρει άλλη πηγή από το κόμμα. «Προσπαθούν να πιέσουν εμάς και τον κόσμο μας με δημοπήσεις και δημοσιεύματα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα… αλλά δεν τους βγαίνει» σχολιάζει ακόμη.

Όσον αφορά, πάντως, το κλίμα στην χθεσινή εκδήλωση, ήταν ιδιαίτερα θερμό, με τον κόσμο -μέσα και έξω από την αίθουσα- να ξεπερνά τα 1.000 άτομα. Ιδιαίτερη, αίσθηση έκανε, δε, η παρουσία νεολαίας, η προσέλκυση της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του κ. Ανδρουλάκη.

Σημειώνεται, πάντως, ότι η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής για την έναρξη των προεκλογικών ομιλιών του κ. Ανδρουλάκη, δεν ήταν καθόλου τυχαία. «Βγαίνουμε στο δρόμο, στην κοινωνία, στις ταλαιπρωημένες περιοχές» σημειώνουν, σχετικά, από την Χαριλάου Τρικούπη. «Είμαστε δίπλα στους πολίτες στην πράξη» προσθέτουν. προμηνύοντας έντονη δράση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος,ι ο δήμαρχος Βριλησσίων και υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα, Ξένος Μανιατογιάννης και η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα