Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είπε για το περιστατικό με την κάμερα της «Super Κατερίνα» – «Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα»

Στο περιστατικό με την κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” αναφέρθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στον Τάσο Μπιμπισίδη.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι μίλησε την ίδια μέρα με το κανάλι και ζήτησε να παίξουν ολόκληρο το απόσπασμα, ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς την ενημέρωσαν, όπως λέει η ίδια, ότι δεν είχαν το σχετικό πλάνο.

«Επειδή συνέβη ένα περιστατικό με μια κάμερα και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω

στη θέση του. Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει μόνο ένα χέρι να κατεβάζει μια κάμερα. 

Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο.

Εγώ έκανα τηλέφωνο με τους ανθρώπους του καναλιού εκείνη την ημέρα γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν, το οποίο δεν παίχτηκε ποτέ.

Ζήτησα να το παίξουν το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.



Το επίμαχο περιστατικό

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται στο προσκήνιο για την υπόθεση Φιλιππίδη και την αγωγή που θα καταθέσει εναντίον της, μετά από τις δηλώσεις της για την πρώτη καταγγέλλουσα στην υπόθεση βιασμού, για την οποία ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.

Ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha προσπάθησε με τον οπερατέρ να εξασφαλίσουν μερικές δηλώσεις της, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε πολύ έντονα όταν τους είδε.

Επέλεξε αντί να μιλήσει, να κατεβάσει την κάμερα από τον οπερατέρ με το χέρι της, προκαλώντας τον εκνευρισμό της παρουσιάστριας.

Η δημοσιογράφος προσπάθησε να της εξηγήσει ότι αν δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες, θα μπορούσε πολύ ευγενικά να τους το πει. Αντίθετα, εκείνη τους είπε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι γιατί η ίδια είναι πάντα ευγενική μαζί τους και κάθεται πάντα να τους μιλήσει.

«Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα’ χω ξαναδεί πουθενά» είπε η παρουσιάστρια, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της για την αντίδραση της ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Super Κατερίνα – Έχουν,pinelopi anastasopoulou, Super katerina – echoun