Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός – Ερευνάται διασύνδεση με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη

Ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές ο νεκρός από την επίθεση με τους πυροβολισμούς στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής (04/09).

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο άνδρας που έπεσε νεκρός δεχόμενος σφαίρες στον θώρακα και το κεφάλι (σε σημείο που να παραμορφωθεί το πρόσωπό του) ήταν σεσημασμένος για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών.

Σημαντικό στοιχεία της υπόθεσης είναι πως ο άνδρας είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Αστυνομίας με πολλά ονόματα και διάφορες υπηκοότητες.

Μάλιστα,

μια από τις υπηκοότητες που έχει καταγραφεί είναι και η τουρκική.

Ως εκ τούτου ερευνάται αν έχει κάποια σχέση ή εμπλοκή με την υπόθεση της πλατείας Βάθη, την Παρασκευή (02/09) το μεσημέρι, όπου τραυματίστηκαν δύο άτομα από πιστόλι οι οποίοι ήταν κουρδικής καταγωγής και τουρκικής υπηκοότητας.

Συμβόλαιο… θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, για «συμβόλαιο θανάτου» κάνουν λόγο από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μαφιόζικη εκτέλεση του εν λόγω άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής (04/09) στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, στην οδό Αλκμήνης 107, ενώ στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 14 κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 χιλιοστών.

Είναι χαρακτηριστικό, πως το θύμα είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση.

Φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, κυρίως όμως στον θώρακα και το κεφάλι, ενώ το πρόσωπό του είναι παραμορφωμένο.

Επίσης, στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν περίπου 5.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Αυτό το στοιχείο δείχνει πως δεν ήταν κίνητρο της δολοφονίας η ληστεία.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, είχαν στήσει καρτέρι στον άνδρα.

Τον περίμεναν και όταν εμφανίστηκε τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας, ενώ η αστυνομία εξετάζει αν χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια κάποιο όχημα διαφυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα