Πέννυ Δαλαμπούρα: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανατρέψει τους συσχετισμούς και θα προκαλέσει εκπλήξεις στις εκλογές

Τo μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και στέλεχος του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης Πέννυ Δαλαμπούρα μίλησε στο TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιό-μεταξύ άλλων- για τις πολιτικές εξελίξεις και την επικαιρότητα και φυσικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, που φαίνεται πως πλησιάζουν!

Ειδικότερα, η κα Δαλαμπούρα ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

είναι έτοιμο για εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, είπε πως το 80% των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 10-15 Ιουλίου και εκτίμησε πως με τη δυναμική που έχει το κόμμα θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, δημιουργώντας εκπλήξεις…

Μιλώντας για μετεκλογικές συνεργασίες, επανέλαβε την φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας πως οι εκλογές κρίνονται την πρώτη Κυριακή, ψέγοντας παράλληλα τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που αρχικά έλεγε πως θα εξαντλήσει την 4ετία, αλλά τελικά φυγομαχεί σε πρόωρες εκλογές.

Παράλληλα, άσκησε δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της, διερωτώμενη «που πέτυχε αυτά τα 3 χρόνια» και ανέφερε πως για ό, τι αρνητικό γίνεται, φταίει κάποιος άλλος και ποτέ εκείνη.

Η κα Δαλαμπούρα στάθηκε ιδιαίτερα στη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, λόγω της αυξανόμενης ακρίβειας και στα φαινόμενα αισχροκέρδειας, αναφέροντας τα μέτρα που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τόσο με το πλαφόν στην Ενέργεια, όσο και με την εκμετάλλευση της «εργαλειοθήκης» της Ε.Ε.

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν είναι προοδευτικό κόμμα και έδωσε έμφαση στα «φαινόμενα Πολάκη» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, μιλώντας για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, η Πέννυ Δαλαμπούρα υπερτόνισε την ανάγκη μεγάλων έργων υποδομής, είπε πως είναι «φτωχός συγγενής η Θεσσαλονίκη», επισήμανε το γεγονός πως η συμπρωτεύουσα «λείπει» από το Ταμείο Ανάκαμψης και χαρακτήρισε μεγάλο πρόβλημα το κυκλοφοριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέννυ Δαλαμπούρα, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,penny dalaboura, pasok-kinal