Πάτρα: Συγγενικές σχέσεις με την Πισπιρίγκου φέρεται να έχει ο τεχνικός που τη βοήθησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος πρόκειται για τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Πάτρα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές καθώς η Πισπιρίγκου είχε απευθυνθεί σε αυτόν αρκετές φορές.

«Οι τοπικές αρχές φέρεται να έχουν εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου

πολλές φορές» επισήμανε σχετικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός έχει συγγενικές σχέσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα όσα καταθέσει στις αρχές, ενδεχομένως να προκαλέσουν νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Την 33χρονη κατηγορούμενη, μία ημέρα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως την απασχολούσαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παιδιού.

Τα μηνύματα από τη συνομιλία της με τους γιατρούς στην Πάτρα έφερε στο φως ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και της εφημερίδας «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Καλησπέρα σας.
Απροσδιόριστα αίτια αναμονή τοξικολογικών και ιστολογικών.
Η αιτία θανάτου.
Κατεβαίνει η μικρή μας.. και αύριο θα γίνει η τελετή στον Άγιο Ελευθέριο στις 3 και μισή».

«Στέλνονται τα μηνύματα σε γιατρούς στην Πάτρα όπου η Ρούλα Πισπιρίγκου με εντυπωσιακή ψυχρότητα, απάθεια και αποστασιοποίηση μιλάει για ιστολογικές και παθολογικές εξετάσεις τι μπορεί να αναδείξουν χωρίς έλλειψη οποιασδήποτε συναισθηματικής φόρτισης θυμίζει μια συζήτηση για δημοσιογραφική κάλυψη όχι για μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της» ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Συγγενικές, Πισπιρίγκου,patra, syngenikes, pispirigkou