Πάτρα: «Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει ψύξη και είχε επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό», λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιανού, στην Πάτρα, καθώς ξεψύχησε στο δρόμο, έξω από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Ο Μιχάλης Στελλάτος, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αναφέρθηκε στον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα, μιλώντας το πρωί στο Open.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος για τον άτυχο 49χρονο «τρεις

φορές ανέφερε ότι έχω ψύξη και με πονάει ο αυχένας».

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Στελλάτος, είχε γνωμάτευση από ιδιώτη γιατρό για το ίδιο θέμα και λάμβανε αγωγή για την ψύξη.

Ως εκ τούτου, στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» έκριναν ότι δεν χρήζει περαιτέρω ιατρικής διερεύνησης και εξέτασης, οπότε δεν επικοινώνησαν με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Υιοθέτησαν την εκτίμηση του ασθενή ότι ίσως πρόκειται για ψύξη και του σύστησαν να επισκεφθεί το εφημερεύον νοσοκομείο του Ρίου. Εκείνος επικοινώνησε με τον αδελφό του και η συνέχεια ήταν δραματική.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αδελφός του αδικοχαμένου 49χρονου, υπέστη ανακοπή πριν φθάσουν στο Ρίου, και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ο Θεόδωρος Νεμουτιανός κατέληξε.

Εξάλλου, την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» και την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού με τον 49χρονο ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας,patra, nosokomeio agios andreas