Πάτρα 3 παιδιά: Πληροφορίες πως συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι λένε από το στενό οικογενειακό περιβάλλον

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, γίνεται λόγος για σύλληψη και όχι για προσαγωγή της.

Σημειώνεται, πως οι εξελίξεις στην υπόθεση-«θρίλερ» με τα 3 νεκρά παιδάκια στην Πάτρα προέκυψαν μετά την αποκάλυψη  για την ύπαρξη κεταμίνης

στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την Ρούλα Pισπιρίγκου να οδηγείται στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Κεταμίνη, η ουσία που ανιχνεύθηκε στην Τζωρτζίνα

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως η ουσία που φαίνεται να έχει ανιχνευθεί στη μικρή Τζωρτζίνα είναι η κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.

Στην περίπτωση που χορηγηθεί σε μεγάλες ποσότητες (μία αμπούλα) μπορεί να προκαλέσει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και θάνατο μέσα σε 15-20 λεπτά.

Την ίδια ώρα, εάν χορηγηθεί σε μικρότερες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδία και αργότερα βραδυκαρδία, κάτι που αν επιβεβαιωθεί, μπορεί να αντιστοιχεί στα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα όταν δεν ήταν υπό την επιτήρηση των γιατρών.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επισήμανε στο MEGA σήμερα, Τετάρτη 29/03 τη μυδρίαση που είχε παρουσιάσει η Τζωρτζίνα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίο, σύμπτωμα που τώρα οι γιατροί λένε πως μπορεί να συνδεθεί με τη χορήγηση κεταμίνης.

Οι γιατροί αναφέρουν πως η ουσία της κεταμίνης χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στη διαδικασία διασωλήνωσης ή όταν επιχειρείται μία προσωρινή ή ήπια νάρκωση, δύο περιπτώσεις που δεν συνέβησαν με τη Τζωρτζίνα, οπότε είναι σαφές πως δεν της χορηγήθηκε κεταμίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3, Πληροφορίες, Ρούλα Πισπιρίγκου –,patra 3, plirofories, roula pispirigkou –