Πάτρα 3 παιδιά-καθηγητής Μαγγανάς: “Πρόκειται για μία διαλυμένη οικογένεια- Υπάρχει διαταραχή προσωπικότητας στη μητέρα”

Ο κ. Μαγγανάς τόνισε ότι η υπόθεση της Πάτρας εγείρει προβληματισμούς για τον ψυχισμό των γονιών, του περίγυρου αλλά και των θεσμών της κοινωνίας.

«Είναι δυστυχώς μία πραγματικότητα θλιβερή. Πρέπει και στην Ελλάδα να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά. Δεν γίνεται να υπάρχει μόνο ένας ιδιωτικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού», να ασχολείται με τα παιδιά. Πρόκειται για μία διαλυμένη οικογένεια, αναρωτιέμαι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να φέρουν παιδιά στον κόσμο; Με ξεπερνάει αυτό», δήλωσε.

Ιδιαίτερα, τόνισε πως

μέχρι στιγμής δεν είχε συναντήσει καμία περίπτωση μητέρας να αντιδρά με τέτοιο ψυχρό τρόπο.

«Με έχει εντυπωσιάσει η ψυχρότητα της μητέρας και η απουσία του πατέρα. Ότι είναι διαλυμένη οικογένεια φαίνεται από την αρχή. Όλο τεχνητά δάκρυα βλέπω και τεχνητή συγκίνηση. Εάν υπάρχει διαταραχή προσωπικότητας στη μητέρα, πιστεύω προσωπικά ότι υπάρχει. Για αντικείμενο εκβιασμού έκανε τα παιδιά; Είναι αδιανόητα πράγματα, ξεπερνάει τον μέσο νου του ανθρώπου. Μία μητέρα δεν αντιδρά έτσι στο θάνατο του παιδιού της».

«Το πιο σοκαριστικό είναι ότι πρόκειται για μικρά παιδάκια που είναι αβοήθητα, είναι έρμαια του καθενός με τα προβλήματα και τις αδυναμίες που έχει. Θα πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά», κατέληξε.

Πηγή: megatv

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα 3 -καθηγητής Μαγγανάς, “Πρόκειται, - Υπάρχει,patra 3 -kathigitis manganas, “prokeitai, - yparchei